slm, pc'me PHP, MySQL ve Apache Kurulumunu tamamladım.
ilk deneme olarak masa üstünde metin dosyası açıp deneme.php dosyasını kaydettim. masa üstünde php dosyam oluştu. fakat dosyayı açarken aşağıdaki hatayı veriyor.
Runtime Error !
Program: C:apache2triadPHPinPHP.exe
R6034 An application has made an attempt to load the C runtime library incorrectly. Please contact the application’s support team for more information.
bunu tamam diyerek geçtiğimdede şu hata yazısı çıkıyor.
PHP Startup : Unable to load dynamic library ‘C:apache2triadphpextensionsphp_curl.dll’-Devingen bağlantı kitaplığını (DLL) başlatma işlemi başarısız.
nerde hata yapıyor olabilirim. kurulumdamı bir eksiğim var.yoksa mysql.im ve php.im lerde bişeylermi ayarlamam gerekti önceden,yada bilgisayarımdamı bir sorun var çözemedim
arkadaşım hangi programı yada hangi programları kullandığını bilmiyorumm ama AppServ indir... Paket programdır... Paket kurulduktan sonra yüklenen yerde www dosyası vardır .. onunn içine at php dosyalarını ondan sonra Internet Explorer açhttp://localhost/attigindosyaninadi.php benim kullandığım yöntem bu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme