Bildirim
Php host?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
php dosyalarının izinlerini 755'e ayarlaman lazım. -
yokat sağol arkadaş ama yazdığını anlayamdım nereden 755 e ayarlamam gerekiyor -
cuteftp için söylüyorum dosyayı seç Properties den chmod u ayarla ama -
aynen dediğiniz gibi deneme amaçlı bir php üzerinden yaptım ancak gene okumuyor -
Arkadaşlar yapmak istediğim sadece hazır phpbb2 forum scriptini, bir hosting şirketinden aldığım diske atmak. Ne yapmam gerekiyor. Birileri Mysql ayarlaman lazım vs. diyor. Arkadaşlar ben bundan önce açmıştım ama o sefer açtığım tripod üzerindendi ve hemen kurulmuştu. Bu ayar mayar ne ayar biri açıklasın Allah aşkına........ Domaini ve hostu daha bu sabah aldım herşey sıfır yani... En azından birileri bir kaynak östersin araştırıyorum henüz istediğim bilgiye ulaşamadım. Heryerde phpMyadmin 2.8.1 kurulumu var ya bana kurulum lazım değil bana ordak ayarlamaları nasıl yapacam o lazım. Zaten o program host şirketinde kurulu ve yönetim panelinden yapıyorsun. Ya da bilmiyorum ne yapcağımı Mysql ayarlaması mı yapmam gerekiyor?? Ok fazla oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD64 -- 17 Ağustos 2006; 21:59:00 >
-
Ok anlatacak linuxcu arkadaşlar varsa çok memnun olurum. msn ile görüşelim. bu kurulumun nasıl olacağını bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X