Şimdi Ara

Php iletişim formu + flash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıldırmama az kaldı doktorumu arıyorum. Flash bir tasarımdaki iletişim formumdan bazı bilgileri mail adresime php kodlarla yazılmış aracı bir sayfa ile aktarıyorum. Aktarırken mail adresime gelen ileti bir garip acayip geliyor. Nedeni nedir. Nasıl düzeltebilirim.

Adı: <P ALIGN=\"LEFT\"><FONT FACE=\"Tahoma\" SIZE=\"12\" COLOR=\"#000000\" LETTERSPACING=\"0\" KERNING=\"0\">kghjkgh</FONT></P>
    Telefon:
    Email:
    Mesaj: <P ALIGN=\"LEFT\"><FONT FACE=\"Tahoma\" SIZE=\"12\" COLOR=\"#000000\" LETTERSPACING=\"0\" KERNING=\"0\"></FONT></P><P ALIGN=\"LEFT\"><FONT FACE=\"Tahoma\" SIZE=\"12\" COLOR=\"#000000\" LETTERSPACING=\"0\" KERNING=\"0\">oıkjhkhjkhghjk</FONT></P>

• mail() fonksiyonunu kullandığınızı varsayıyorum

$baslik .= "X-Sender: <gonderen@siteniz.com>\n";
    $baslik .= "X-Mailer: PHP\n";
    $baslik .= "X-Priority: 3\n";
    $baslik .= "Return-Path: <gonderen@siteniz.com>\n";
    $baslik .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9\n"; // Burda mesaj türünü HTML ve Türkçe olarak belirledik. Senin mail fonksiyonunda HTML olarak belirlenmedi büyük ihtimalle. O yüzden HTML olarak yolluyo ama HTML olarak belirlenmediği için HTML çalıştırmıyor.
    mail(alici@adres.com,$konu,$mesaj,$baslik);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralunal -- 24 Ocak 2009; 18:09:05 >
  • Teşekkürler deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.