Şimdi Ara

[Php-Nuke] Haberleri sadece kayıtlı kullanıcılar görsün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi sorunum var ; siteye eklediğim haberleri millet görsün ama "devamı..." yazısına tıklandığında uyarı gelsin ve üye olmanız gerekiyor desin bunu nasıl yapabilirm ?
    Ayarlar > modüllerden > News'in ayarlarını sadece kayıtlı kullanıcılar görsün yapmaya çalışıyorum ama izin vermiyor yani ole bi seçenek yok çünkü ana sayfada yüklü modül News....
    Bunun başka çaresini bilen varsa şimdiden teşekkürler....

• kardeş sen nasıl yaptın php-nukeyi bana sölermisin... msn adresimi eklersen sevinirim== nyarlathotepxuxin@hotmail.com
  • www.netopsiyon.com sitesi Türkiye de Php Nuke 'ye ençok ve en büyük desteği veren sitedir.
    oraya sorarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.
  • Teşekkürler arkadaşlar hallettim bu konuyu, bu arada netopsiyon.com, nuketurk.com ikiside nuke hakkında bilgisi olan sitelerdir ama bu sorumu kaçkere yazmama rağmen cvp vermediler ....

nasıl yaptığımı sorarsanız ; ilk önce ansayfada yüklü olan modülü forums yaptım sonra news'in ayarlarına gelip sadece kayıtlı kullanıcılar görsün yaptım sonra database'i açıp ordan anasayfada yüklü olan modülde Forums yazan yeri silip News yazdım kaydettim oldu yoksa hiçbirşekilde yapamazdım bunu anca kodlarla uğraşmam gerekiyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.