Şimdi Ara

PHP UZMANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır Ben Yazdım http Önerilerini Kontrol Ediyordum Baktım Burada FGelen Olmuş .Ben de Geldim Üye oldum.Artık Olan olmuş .Bizde İmzaya Yazdım.
    Fotograf Payşaşım Sitem Var . Server tr Karekterlei Tanımıyordu Düzeldiler ama Bütün Tr Karekterle "?" Onun Yazacaktım dedim Bir Ton Gene Yorum Gelir Bunu Yazayım .

Do you understand me?
    Te Min Fam kir?
    Famidi?

@Lotus Expeditor

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Aslan

Hayır Ben Yazdım http Önerilerini Kontrol Ediyordum Baktım Burada FGelen Olmuş .Ben de Geldim Üye oldum.Artık Olan olmuş .Bizde İmzaya Yazdım.
    Fotograf Payşaşım Sitem Var . Server tr Karekterlei Tanımıyordu Düzeldiler ama Bütün Tr Karekterle "?" Onun Yazacaktım dedim Bir Ton Gene Yorum Gelir Bunu Yazayım .

Do you understand me?
    Te Min Fam kir?
    Famidi?

@Lotus Expeditor

Saygılarımla..

Web tasarım bölümünde sitenizi öğrendik zaten.(sakinim)
  • Çok Çok Mütavazısınız @@ Dostum

Saygılarımla...
  • quote:

Hayır Ben Yazdım http Önerilerini Kontrol Ediyordum Baktım Burada FGelen Olmuş .Ben de Geldim Üye oldum.Artık Olan olmuş .Bizde İmzaya Yazdım.

Do you understand me?
    Te Min Fam kir?
    Famidi?

@Lotus Expeditor

Saygılarımla..

Php'de kendini olaganustu mukemmel bir sekilde gelistirmissin (?) ama kendini kisisel olarak pek gelistirememissin galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Do you understand me?
    Te Min Fam kir?
    Famidi?

@Lotus Expeditor

Saygılarımla..

Php'de kendini olaganustu mukemmel bir sekilde gelistirmissin (?) ama kendini kisisel olarak pek gelistirememissin galiba.

Bakayım Şimdi Egerki Biri Sadece Bir Olay üzüerinden Beni Yargılıyorsa Yada eleştri Yapıyorsa. Ozaman Ben ona Gereken Cevapi Vermek İçin Onunla Aynı Seviyeye inerim.
    Çünkü Onu Yapan kişi Ondan Başka Dil Ve seviyeyi Anlamaz.

Saygılarımla....

• Daha doğru düzgün Türkçe yazı yazamıyorsun. Üzerine her yorumundan sonra "Saygılarımla..." yazıp kapak ettiğini sanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 18 Ağustos 2012; 15:32:06 >
  • Sırf bu yüzden Php geliştiriyorum demekten utanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udlêngur

Daha doğru düzgün Türkçe yazı yazamıyorsun. Üzerine her yorumundan sonra "Saygılarımla..." yazıp kapak ettiğini sanıyorsun.

Ben Bütün Yazılarımım Sonu Yazarım "saygılarımla" Yazarım . İncelemek İsterniz.
    www.fotoroni.com
    www.vbulletincenter.com
    www.pragmamx.org
    www.turk-cms.com
    www.netopsiyon.com

Gerşekten Bu Forumdaki İnsnalardan Sıkılmaya başladım çünkü Sürekli Ezbere Konuşuyorlar..

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pase

Sırf bu yüzden Php geliştiriyorum demekten utanıyorum.

Evet Çünkü Herkes Bilip Bilmeden Konuşuyor. Anlayana

Saygılarımla...(kapak olsun diye değil sadece imza Niyetinedir "bu kpak olsun diyedir")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Aslan -- 20 Ağustos 2012; 13:14:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pase

Sırf bu yüzden Php geliştiriyorum demekten utanıyorum.

Evet Çünkü Herkes Bilip Bilmeden Konuşuyor. Anlayana

Saygılarımla...(kapak olsun diye değil sadece imza Niyetinedir "bu kpak olsun diyedir")

Arkadaş onu size demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udlêngur

Daha doğru düzgün Türkçe yazı yazamıyorsun. Üzerine her yorumundan sonra "Saygılarımla..." yazıp kapak ettiğini sanıyorsun.

daha Türkçe yazamazken nasıl php yazıyor onu anlamadım

• Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.