Şimdi Ara

PHP wampserver yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, wamp da birebir çalıştırdığım php dosyasını web e attığımda çalışmıyor. Normalde wamp da veritabanı işlemlerinde veritabanında olan birkaç bilgiyi bana aktarıyordu. Herşey düzgün çalışıyor local de fakat. web e attığımda örneğin normal sitem.www.gemi.com
    benwww.gemi.com/ozellik/ozellik.php diye atıyrum klasöre yazıyorum direk ozellik.php dosyası tamamen benim yazdığım kodu görüyorum derlemiyor çalıştırmıyor. sanki not pad açılmış sadece gösteriyor gibi. ne yapmam gerekiyor. Nasıl çalışır. Veri tabanı bilgilerini güncelledim ama zaten veri tabanı iletişimi kurmuyor. Çalıştırmıyor dosyayı. Bu nasıl bir sorun :)

• <?php ?>
    taglarini acik unumus olmayasin. Php kodlarini normal sartlarda asla gostermemesi lazim ya da bir sekilde tum sayfayi echo yapiyor olabilirmisin. Kodlari gosterseydin daha net bir cevap verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

<?php ?>
    taglarini acik unumus olmayasin. Php kodlarini normal sartlarda asla gostermemesi lazim ya da bir sekilde tum sayfayi echo yapiyor olabilirmisin. Kodlari gosterseydin daha net bir cevap verilebilir.

Tamamdır veritabanından gösterme kodunu atıyorum.
    Kodum bu şekilde bunu ozellik.PHP olarak web sayfama atıyorum ftp ile de normal c paneldende bir klasör açıp link olarak girdiğimde kodum gözüküyor.Anlamadım Yardımcı olursanız sevinirim.

<?php 

$baglan = @mysql_connect("gemi_ekle","gemi_ekle","Asdasdfq321");
    if(! $baglan) die ("Mysql Baglantisi Yapilamadi");

@mysql_select_db("gemi",$baglan)or die ("Veri Tabanina Baglanti Yapilamadi");

$ask = mysql_query('select * from ekle');

while($results = mysql_fetch_array($ask)){

$Tarihx=$results['Tarih'];

if($Tarihx == date("d/m/Y")){

$a = array('OZ1'=> $results['OZ1'],'OZ2'=>$results['OZ2'],'OZ3'=>$results['OZ3'],'OZ4=>$results['OZ4'],'OZ5'=>$results['OZ5'],'OZ6'=>$results['OZ6'],'OZ7'=>$results['OZ7],'OZ8'=>$results['OZ8'],'OZ9=>$results['OZ9'],'OZ10'=>$results['OZ10'],'OZ11'=>$results['OZ11'],'OZ12'=>$results['OZ12']);

echo json_encode($a);
    }
    }

?>

• Merhaba

Isin asli tam olarak nedir sıkıntı cozemedim ama sana tavsıyem bu şekilde bir kod yazma. Eski usul diyebileceğimiz (mysql connect) çeşitli açıklardan dolayı oldukça tehlikeli. Verdiğim örnek üzerinden gidersen daha rahat edersin.

$conn = mysqli_connect("localhost","root","","ıstedigimdatabase");

// Check connection
    if (mysqli_connect_errno())
    {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }

{
    exit();
    }

$query = "SELECT * FROM `tabloismi` WHERE `kolonismi` ='$secenek' ";

$ticket = mysqli_query($conn,$query);
    while($row = mysqli_fetch_array($ticket, MYSQL_ASSOC))
    {

//bundan sonrada 'stedigin if tagini yazip echo edebilirsin.

}

• quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

Merhaba

Isin asli tam olarak nedir sıkıntı cozemedim ama sana tavsıyem bu şekilde bir kod yazma. Eski usul diyebileceğimiz (mysql connect) çeşitli açıklardan dolayı oldukça tehlikeli. Verdiğim örnek üzerinden gidersen daha rahat edersin.

$conn = mysqli_connect("localhost","root","","ıstedigimdatabase");

// Check connection
    {
    }

{
    exit();
    }

$query = "SELECT * FROM `tabloismi` WHERE `kolonismi` ='$secenek' ";

$ticket = mysqli_query($conn,$query);
    while($row = mysqli_fetch_array($ticket, MYSQL_ASSOC))
    {

//bundan sonrada 'stedigin if tagini yazip echo edebilirsin.

}

teşekkürler, bir arkadaşım .httpacces klasörüyle alakalı olduğunu söyledi biraz anlattı galiba sorun o tekrardan deneyeceğim. Yardım için teşşekkürler. Bunun dışında sormak istediğim birkaç konu daha var pm atabilirmiyim.

• tabi ne zaman isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php nuke kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.