Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PHP Web Programcı kariyerliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asiatico

quote:

Orijinalden alıntı: sagoral

quote:

quote:

quote:

@sagoral

:D Vallaha sabah sabah şirkette sinirliydim acısını senden çıkardım :D

Yok eleştirilerini fazla sallamadım zaten bildiğim şeyler ama bazen hiçbirşey yazasım gelmiyor.. Uzun gözükmesi lazım böyle uydurup geçmek lazım... 2-3 aydır yine yazmıyorum mesela.. Ben kendimi iyi olarak biliyorum beni bilenler iyi olduğumu biliyor... Daha ne diyeyim :)

Son mesajımda 1995 ve C# ne alaka hala anlamış değilim bu arada :D C#'ın #'ını bilmem yani :D

trkodlamada birinin kişisel sitesini yayınlamışsınız oral ünal seni o sandım orada 1995 ten beri programlama ile uğraşıyorum vs diyor.

birde c#'ta culture info örneği vermiş ona atıfen söyledim

Nerde vermişim ya :) C# ile ilgili bir tane dahi döküman yok sitede

http://forum.trkodlama.com/site-tanitimlari/onur-onaran-ki-isel-web-sitesi-t1286.html

site tanıtımı yazdığının fark etmedim :D
    :D

haa :) o son mesaja bir anda gerilmiştim.. Neyse yanlış anlaşılmaymış :) Eleştirilere sözüm yoktu ama sonraki attığın ağır geldi bana ithaf ettiğini sandım :)

Anlaştığımıza sevindim hocam. Hangi şehirdensiniz?

• Doğa kanunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

nedense herkes bir şeyler kanıtlama peşinde.

Deveden büyük fil vardır muhabbetine dönmüş değil mi
  • Antalya Siz ?
  • quote:

quote:

Yelesi büyük olan kazansın :D

Yav bu Yeni bir mesaj atabilmek için bekleyiniz: 0 0 : 3 2 beni öldürecek :D
  • quote:

quote:

ama anlayış içinde gitmiş. hoşgörülü olunca problem olmuyor. ben ne tartışmalar gördüm burda aynı ofise koysak kesin saç baş girerler birbirlerine.

• quote:

quote:

quote:

ama anlayış içinde gitmiş. hoşgörülü olunca problem olmuyor. ben ne tartışmalar gördüm burda aynı ofise koysak kesin saç baş girerler birbirlerine.

Tartışma kavga olmadan gelişimde olmuyor :)

ama sakin olan tarafın alttan alması her zaman yararlı oluyor :D

• quote:

Antalya Siz ?

Antalya doğumluyum sadece o kadar...

İzmirde yaşıyorum, eskişehirde okuyorum..

Bu şehirde de çalışılmıyor ama.. Öğrenci şehri, PHP programcı olarak iki iş yeriyle görüşmeye gittim biri 550 TL biri 700 TL maaş teklif ettiler.. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Freelance takılıyorum ama çok sıkıntılı freelance işide.. Şimdilik öyle okuyorum boş boş..

@ertanunver,
    Tartışcak birşey yok.. Hocam güzel eleştiriler yapmış fakat
    quote:

www.trkodlama.com girdim baktım sen önce kendi öz eleştirini yap.
    1995 ' ten beri geçen zamanını da çöpe at ayrıca
    "C#'ta culture info öyle kullanılmaz büyük bir projede mekanı toz duman edersin."
    Saygılarımla Asiatico. . .

bu yazdığı ağır olmuştu buna ters geldim bir anda geç gördüm de :D sonra o da yanlış anlaşılmaymış.. Birbirimizi kırmaya ne gerek var değil mi? :)

• @Asiatico Magento e-ticaret sistemi hakkında bilgin var mı? Scripti incelemişliğin falan?
  • Bende İzmir doğumluyum :D

Ama Antalya'da yaşıyorum.
  • quote:

@Asiatico Magento e-ticaret sistemi hakkında bilgin var mı? Scripti incelemişliğin falan?

OpenCart , ShopPHP vb. incledem ama tatmin etmedi kullanmadım.

ama e-ticaret scripti yazmışlığım var ki şuanda yazımını sürdürdüğüm de var.

http://www.toptanavantaj.com

alt yapısı hazır sadece kategorilerini ürünlerini ve link düzenlemelerini bekliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiatico -- 18 Kasım 2011; 11:55:22 >
  • quote:

quote:

@Asiatico Magento e-ticaret sistemi hakkında bilgin var mı? Scripti incelemişliğin falan?

alt yapısı hazır sadece kategorilerini ürünlerini ve link düzenlemelerini bekliyor :)

Hayatımda gördüğüm ücretsiz olarak dağıtılan en iyi ve gelişmiş e-ticaret sistemi.. Hatta ücretli satılan e-ticaret sistemlerinden bile çok iyidir kanımca..

Neyse bunun için sanal pos modülü yazmaya çalışıyorum.. Hala çalışıyorum yani :D yani bilgi sahibiysen sistem hakkında bir kritik yapalım diyecektim.. Yardımcı ol incele falan diyecektim ama görmemişsin..

Boş ve müsait olduğun bir anda incelemeni şiddetle tavsiye ederim.

www.magentocommerce.com web sitesi.

• Bu arada bir mesajında yazılım ayrı bir tutku başka birşeyden zevk almıyorsunuz demişsin.. Yalannnnn şu anda şarkıcı olmayı ne kadar çok istiyorum biliyor musun :D
  • @sagoral sana söyle söylüyeyim :)

Sanal pos modülü yazmana gerek yok :)

Biz şirket olarka iş bankası ile çalışıyoruz toptanavantaj da bir projemiz

Bir banka ile anlaştığın zaman sana zaten sanal pos ile ilgili tüm kodları dökümantasyon olara yolluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiatico -- 18 Kasım 2011; 12:14:01 >
  • quote:

sana söyle söylüyeyim :)

Sanal pos modülü yazmana gerek yok :)

Biz şirket olarka iş bankası ile çalışıyoruz toptanavantaj da bir projemiz

Bir banka ile anlaştığın zaman sana zaten sanal pos ile ilgili tüm kodları dökümantasyon olara yolluyorlar

Ya olay pos kısmında değil zaten.. Bunu magento'ya modül olarak ekleyebilmekte
  • @sagoral

incelemek lazım tabi,

ama ben e-ticaret gibi uygulamalarda hazır scriptlerin kullanılmasına karşıyım genelde.

hem güvenlik noktasında risk hemde her zaman her istediğine cevap vermiyor.
  • quote:

@sagoral

incelemek lazım tabi,

ama ben e-ticaret gibi uygulamalarda hazır scriptlerin kullanılmasına karşıyım genelde.

hem güvenlik noktasında risk hemde her zaman her istediğine cevap vermiyor.

Ben hiçbir şekilde hazır sistemin kullanılmasına karşıyım.. Benim trkodlama.com phpBB forumumla ortak çalışan kendi yazdığım bir portaldır...
    Her zaman her sistemin elle sıfırdan kodlanmasından yanayım ama bu tarz piyasada sökmüyor.. İnsanlara pahalı geliyor fiyatlar :=)
  • quote:

quote:

E-ticaret anlamında siteniz herhalde daha çok yeni. Tavsiyem önce güzel bi tasarım hazırlayıp sonra kodlama aşamasına geçerek gidin. Eğer sıfırdan yazıyorsanız e-ticaret yazmadan en zor kısım sesion'ları kullanarak sepete ürün ekleme. Mesela bazı ürünler için ayrı ayrı seçeneklendirme oluyor rengi mavi-pembe-siyah seçenekleri gibi. Bunları sepete eklemek için iyi algoritma geliştirmeniz lazım yoksa işin içinden çıkılmıyor. Bunun dışında çocuk oyuncağı hiç bi zorluğu yok. Belki buraları yapmışsınızdır ben sadece şuan ki hali için diyorum. Bu arada bende sıfırdan e-ticaret sitesi yazmıştım ve şuanda da satışını yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

quote:

E-ticaret anlamında siteniz herhalde daha çok yeni. Tavsiyem önce güzel bi tasarım hazırlayıp sonra kodlama aşamasına geçerek gidin. Eğer sıfırdan yazıyorsanız e-ticaret yazmadan en zor kısım sesion'ları kullanarak sepete ürün ekleme. Mesela bazı ürünler için ayrı ayrı seçeneklendirme oluyor rengi mavi-pembe-siyah seçenekleri gibi. Bunları sepete eklemek için iyi algoritma geliştirmeniz lazım yoksa işin içinden çıkılmıyor. Bunun dışında çocuk oyuncağı hiç bi zorluğu yok. Belki buraları yapmışsınızdır ben sadece şuan ki hali için diyorum. Bu arada bende sıfırdan e-ticaret sitesi yazmıştım ve şuanda da satışını yapıyorum.

Yazılım kısmı classlar vs. hazır bu zaten ilk e-ticaret deneyimim değil o nokta çok iyi çalışıyor tasarım noktasında bu benim genelde kullandığım yap boz temalarım var her proje için tam anlamıyla bittiği zaman grafikerlere yaptırıyorum eğer çok yoğun olurlarsa hazır tema satın alıyorum.Ben estetik noktasında biraz zayıfım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

quote:

quote:

Yazılım kısmı classlar vs. hazır bu zaten ilk e-ticaret deneyimim değil o nokta çok iyi çalışıyor tasarım noktasında bu benim genelde kullandığım yap boz temalarım var her proje için tam anlamıyla bittiği zaman grafikerlere yaptırıyorum eğer çok yoğun olurlarsa hazır tema satın alıyorum.Ben estetik noktasında biraz zayıfım.

Hangi iyi programlamacı grafik konusunda başarılı :) Ben daha görmedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.