Benim PHP'yi siteye entegre etme konusunda baya sıkıntılarım var. Örneğin hazır bulduğum bir PHP üyelik sistemini html üzerine nasıl entegre edeceğimi bilmiyorum.
Siteye yapacağım uygulamalar şunlar;
- Üyelik Sistemi - Admin Paneli - Oylama Sistemi (Oyların verilmesiyle beraber "Top 10" ların anasayfada görüntülenmesi, ayrıca sadece üyelerin oy verebilmesi) - Yorum Sistemi
Sadece bu 4 dinamik sistemi entegre etmek istiyorum. Fakat veritabanı kısmı falan baya uzak kaldığım kısımlar. Site tasarımı neredeyse bitmiş durumda. İçerik de max. 2 günlük iş.
Şimdiden verdiğiniz cvplar ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Örneğin üyelik betiğini entegre etmek istiyorsun; - Entegre edeceğin sayfanın uzantısı php olacak, - Formun action kısmına uye kayıt veya login işlemi hangisini kullanacaksan ilgili php sayfasını yazacaksın, - Betiğin ilgili php kodunda dönen değeri temanda ekrana bastıracaksın. Bu işlemi üye girişinde mesela oturum açıldıysa bir if döngüsüyle olumlu, oturum açılmadıyla olumsuz geri gönüşü ekrana bastırarak yapabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme