Şimdi Ara

phpbb forumun bana yaptıgını aciklayabilecek yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZARATH SHOP HAS BEEN INSTALLED! To get it working, you have to enable cash mod and MUST HAVE a currency with user field called user_points. Please post any questions into our support forum. THIS MESSAGE WILL BE REMOVED AFTER 24 HOURS.

Birisi bu yaziyi tercume edebilir mi bana.hazir bir forum kullaniyoruz.normal bir sekilde kullanieken.cash mode denen biseyler cıkyı ortaya bu cash mod nedir.1 saat forumu kapattilar ve bu yaziyi kocaman girise yazmislar.ne demek istiyor.Bide her kullanicinin altinda item yazisi cıkıyor.ana menuye yukarida bir shop eklentisi geldi.aman tanrim neler oluyor.Bilgisi olanlar benimle paylasirsa bende krizden kurtulacagim.
    acele etmezseniz 24 saat felan yaziyo is isten gecmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torantano -- 31 Ocak 2005, 11:54:27 >

• arkadaslar acil cagri yapıyorum basit bir tercume olayi.cash olayini bilen birkac kisiden yardim.24 saatin dolmasina 2 saat var.
  • sadece korkulacak bisey varmi onu soyleyin yardim felan istemiyorum tamam.
  • ya en sonda
    bu mail 24 saat içinde silincek dio da basını anlamadım
  • ZARATH SHOP yuklendi dio
    cash mod u acarsan calıscak dio

Please post any questions into our support forum:sorun oolursa forumlara yazı yaz dio bide benden bu kadr

quote:

MUST HAVE a currency with user field called user_points

ne demek bende anlamadıım
  • sewn galiba foruma eklenti eklemissin weya dosylara birbirine karısmıs ZARATH SHOP kurim derken
  • sagol sinan tercumen icin bisiyler olduya bende anlamadim.cash modu acacagım demek de bu nasil oluyosa neyse tekrar sagol..
  • onemli deil ya
  • eee yabancı dil bilmenin faydaları biz de de olmayınca 24 saat degıl 2400
    saat geçsede anlamayız işte
  • Zarath Shop kuruldu..Çalışabilmesi için para moduna imkan tanımalısın yani enable etmelisin ve user_points kullanıcı kısmının geçerliliği olmalıdır.Herhangi bir soruyu destek forumlarında sorabilirsiniz..Bu mesaj 24 saat sonra kaldırılacaktır..

Tercümesi bu şekilde..
    Kurduğum modülü bilmiyorum o yüzden fazla açıklama yapamıyorum ama benim çevirim bu şekilde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.