Bildirim
Phuket Hakkında Bilinmesi Gerekenler (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 hafta kadar önce Phuket'ten döndük arkadaşlar.Türkiye'ye döner dönmez iş-güç koşturmaca bide üstüne bilgisayar gümleyince ancak yazı yazma fırsatı buluyorum. 1 gece bangkok 13 gece Phuket'te kaldık güzel insanlarla tanıstık bir hayli gezdik , eglendik , yüzdük , antrenman yaptık (muay thai yanlıs anlasılmasın ) oldukça keyifli vakit geçirdik ve döndük. Dostluklar kurduk , arkadaşlar edindik. Phuket Rehberi saolsun bizi bolca gezdirdi ihtiyacımız olduğunda yardımcı oldu, yeri geldi motoruna bindik rehberlik etti ,sorularımıza sıkılmadan cevap verdi. Yine Emre abi saolsun otelinde kaldık her daim yardımcı oldu çok sıcak davrandı yanımızda oldu . Saymak gerekirse niyazi abi kaan abi , ömer abi ağırladılar bizi .. Zaman zaman sohbetin zaman zaman eglencenin dibine vurduk. Daha sayabileceğim bir çok isim var. Burdan hepsine tek tek, ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Daha sonra ilk fırsatta detaylı yazı fotograflar vs ekleyecegim (şuan bilgisayar pert vaziyette) ve tabii ilk fırsatta yine phukette olacagım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)) Not: Kafanızdaki soru işaretlerini silin bileti alın ve Phuket'e gidin orada size yardımcı olacak bolca güzel insan var , gidin ve tadını çıkarın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaqin -- 12 Ekim 2013; 0:20:35 >
-
Her zaman bekleriz Cağın. Resimleri de bir önce bekliyoruz. Erkinden de alırsın resimleri o daha fazla çekti resim :) -
Oradaki bankamatiklerden bizim banka kartlarıyla para çekilebilinir mi? Yoksa yanımıza buradan dolar Euro mu almak gerek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Doory
Oradaki bankamatiklerden bizim banka kartlarıyla para çekilebilinir mi? Yoksa yanımıza buradan dolar Euro mu almak gerek?
phuket rehberi nickli arkadasımızın konu baslıgında guzelce bu konuyu belirtmiş. isterseniz okuyun..türkiyede kullandıgınız herhangi bir katı tayland da da kullanabılıyorsunuz..hatta bankamatik kartı ile bile alısveris yapılabılıyor yeterki içinde para olsun...bankadan her çekimde alınan komisyon miktarı 150 Baht ( 5 Dolar ) dır.. -
Bankamatik kartlarınızla ATM lerden nakit çekebilirsiniz, her çekim işleminde Tayland bankaları 150 BAHT servis ücreti keser, ve çekeceğiniz tutar Türkiye'deki hesabınızda bulunan TL tutarınız Dolara çevrilerek işlem görür. Tayland'daki bankaların 150 Baht servis ücreti almasının yanında çekeceğiniz tutara göre değişkenlik göstererek Türkiye'deki bankanızda nakit çekim ücreti hesabınızdan tahsil eder. Visa ve Master Card olarak kullanılan bankamatik kartları ile hesabınızda para olması durumunda alışveriş yapabilirsiniz. Maestro Card larda alışveriş yapma imkanınız yoktur sadece ATM'lerden nakit çekim işlemi yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Phuket Rehberi
Türkiye'deki bankanızda nakit çekim ücreti hesabınızdan tahsil eder. Visa ve Master Card olarak kullanılan bankamatik kartları ile hesabınızda para olması durumunda alışveriş yapabilirsiniz.
bankamatiklerden de alısveris yapıldıgında nakit para yani yinede türkiyedeki bankalar komısyon alıyormu? -
Herkese selamlar
Kasım'ın 28 de 5-6 arkadaş birlikte tayland'a gidiyoruz. Bu benim için 3. olacak ve gruptaki en az giden benim. Fakat arkadaşlarım direk Pattaya' ya gidecekler. Ben bangkok havalimanından 4 geceleğine Phuket'e gitmek ve oradan da pattaya geçmek üzere Bangkok Airways den uçak biletimi aldım. Yalnız Phuket'te ki otel için karar veremiyorum. Agoda'dan bakınca hepsi güzel ama hayal kırıklığına uğramak istemem. Otel konusunda yardımcı olabilecek varsa tavsiyelerine açığım. -
hangi fiyat aralıklarında otel bakıyorsunuz ? -
banka komisyonları sadece nakit para çekimlerinde olur. Yapılan alışverişlerde banka komisyonu kesilmez -
ben 2 aydır otel bakıyorum abartısız :D -
Baktığınız Otel kriterleri nedir ? Ne tür bir otel bakıyorsunuz ? -
maximum 110-120 tl havuzlu plaja ve carsıya yakın olsun :D -
Gelmeyi planladığınız dönemi de belirtirseniz, neler yapabileceğimize daha iyi yardımcı olur -
27 ocak 8 subat -
Baktığım otellerden anladığım kadarı ile 100-150 tl arasında oteller. Fiyat o kadar önemli değil ama patong civarında olması yeterli. Ayrıca ben deniz ve turlar açısından da kaliteli hizmet almak istiyorum. Mesela motor kiralayacaksam güvenli bir yer için destek vermesi gibi. Uzun lafın kısası bir tur için 50 tl verip rezil olmaktansa 100 tl vereyim ama keyif alayım. Bu mantık alacağım tüm hizmetler için gecerli. Son olarak orada ki bir bayan arkadasim the siam hotel i tavsiye etti ama ben kararsızım
Bu arada phukrt için tarihlerim 29.11 ile 03.12
O dönemde size önerebileceğim tek otel var Golden Sea Pattaya,
eğer grup olarak geliyorsanız villa kiralamak daha mantıklı, tabi çarşıya ve sahile pek yakın olmaz -
Belirttiğiniz tarihlerde size çok yoğun olarak çalıştığım 3 yıldız olarak Patong Holiday Hotel 3*, 4* olarak Duangjitt Resort u önerebilirim -
ben phuket icin otel bakıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X