Şimdi Ara

pi 2540 kamera sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amilo pi2540 laptop var elimde. cyberlink power Dv programına girince kamera görünmüyor ama msnde normal olark çalışıyor. ekran görüntüsünü de göstereyim. yardımvı olabilecek var mı bana ?

http://img150.imageshack.us/img150/7063/adszbc5.jpg

pi 2540 kamera sorunu !

• ben de yeni 2550 sini aldım bende de tam ters durum mevcut msnde açılmıyo normalde açılıyor.Bende önceleri webcam açıyoken renk ayarları aero basice dönüştürüldü falan yaazdı onun ayarlarını dönüştürünce şimdi de gene web cam ayarları sırasında gene kapanıyor ama belirlenemeyen bi sorun yüzünden falan diyor?????
    Bi de şu 3 dvdlik recovery cdsini nasıl oluşturdun??Ben beceremedim de
    Bi de acaba webcam ya da ekran kartının driverlarını yeniden mi yüklesek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 3 Eylül 2008; 7:57:03 >
  • Arkadaşlar bi fikri olan yok mu 95 kişi okumuş birinizin de aklına bişey gelmedi mi??tam izleyici moduna büründük yane yakında defence defence die de bağıralım tam olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 4 Eylül 2008; 14:58:03 >
  • merhaba arkadaşım bendede pi2550 var Recovery için DVD+Rw alacaksin DVD(+)Rw (+) cok önemli yoksa yazma hatası veriyor.

recovery almak için:

pc acılırken sürekli F8 Yaparak
    gelen sayfada Windows Onar Diyerek recovery aliyorsun 3 DVD ama sen her ihtimale karşı 4 DVD bulundur.

aynı kamera sorunu bendede var çözemedim halen :S
  • eyw çok saol yardımnın için webcam sorunu için tek tavsiyem aldığın yere götür götüremiyosan format at ben arkadaşla gittim beraber uğraştık delirdik resmen adam yaptı servise girdim dayanamayıp webcamı falan açmıştım.Adama sorduğumda verdiği cevap format atıp messengerı live installer.exe ile yükledim oldu.Velasıl aldığın yere götür çünkü satış kısmındaki herif de normalde olmayan 1-2 webcam programıyla webcam çaılışıyo mu diye test etti
  • Fn+F7 combinasyonunu deneyin açılacaktır....
  • Fn tuşuna basılı tutarak f7 tıkladığımızda çalışacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.