Açıkçası, bu coin hakkında ciddi beklentilerim var ama kimseyi de körü körüne gaza getirmek istemem. Bitcoin’in kurucusu Satoshi’nin, Bitcoin’i aslında bir deneme olarak piyasaya sürdüğüne inanıyorum. Kullanmış olduğu KOSASIH nicki de fazlasıyla benziyor, detayları inceleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır. Bir başka dikkat çekmek istediğim nokta ise birçok borsanın alımları açmış olması. Ancak içlerinden bazıları kesinlikle yatırımcıyı mağdur edecek, milyonlar havada uçuşacak, sonra “Keşke dinleseydik” diyeceksiniz. Özellikle Bybit ve OKX tarafında sıkıntılar yaşanabileceğine dair şüphelerim var, bu yüzden temkinli olmakta fayda var. Bu projenin temeli 2004 yılında atılmış. Açıkçası ben de araştırmalarımı derinleştirdikçe işin içine daha fazla girdim, o kadar ki artık madenci olduk desek yeridir. Şu an tek temennim, bu coin ciddi bir yükseliş yakalasın da hepimiz rahat edelim. Bu arada, dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Arkadaşlarla birlikte bir Telegram kanalı açtık, yardıma ihtiyacı olanları bekleriz. Özellikle KYC sürecinde sıkıntı yaşayanlar için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Piyasada birçok kişi “Düşükten çıkacak” bahanesiyle Pi Coin toplamaya çalışıyor, bunlara inanmayın. Ucuza elinizden çıkarmayın ki sonra pişman olmayın. Telegram kanalımız: https://t.me/minepiturkiye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim