Şimdi Ara

🚀Pİ NETWORK Tarzı Airdroplar-Sidra BANK - Sweat - ATHENE - ALPHA Network - STAR Network - Bondex (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
14.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu pi için bu sefer de cüzdana 2fa doğrulaması istiyor, zamanında yaptım zaten mailim de doğrulanmış şekilde cüzdana da giriş sağlayabiliyorum dizin şifresiyle, daha nereden neyin 2fa doğrulamasını yapacağım bilen var mı acaba? Yapılabilecek bişi olsa 1 saatte altından girdim üstünden çıktım uygulamanın ama bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

E postanıza doğrulama linki gönderiliyor. Tıklayın uygulama açılır ordan istediği bilgileri girip doğrulayabilirsiniz.

• eksiksizajans kullanıcısına yanıt
    Nereden yollatıyoruz o maili işte? Mail adresim zaten onaylı zamanında onaylamıştım, kazıma da devam ediyorum ama gelen giden bi mail yok. Bi dediler kazım yaptığınızda mail gelicek bi dediler mainnet listesinde son maddeye tıklayın mail gelicek ama ortada bişi yok malesef.

Cüzdanınıza ilk aktarım olduysa mail gelmez. 2. aktarım tarihi belli değil daha.

• eksiksizajans kullanıcısına yanıt
    Normalde oldu kyc onaylanmıştı cüzdana geldi pi ler sonra geri gittiler. Şimdi şöyle bi uyarı var

🚀Pİ NETWORK Tarzı Airdroplar-Sidra BANK - Sweat - ATHENE - ALPHA Network - STAR Network - Bondex

Onaylanmış mail adresiniz üzerinden 2 aşamalı cüzdan onaylamanızı yspmanız bekleniyor diyor ama ne bu 2fa nın nasıl yapılacağına dair resmi bi açıklama gördüm ne de yapabildim 1-2 haftadır böyle.

• 🚀Pİ NETWORK Tarzı Airdroplar-Sidra BANK - Sweat - ATHENE - ALPHA Network - STAR Network - Bondex

SON DAKİKA:

Pi Network x Ethereum Zincir Entegrasyonu 

Pi artık Ethereum blok zincirine doğrudan bağlanıyor ve bu da geliştiricilerin USDT/USDC cinsinden zincir üzerinde hızlı, güvenli ve doğru ödemeler almasını sağlıyor.

Tekrar dönecek bende de aynı durum var. Şu an beklemekten başka çare yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.