Şimdi Ara

pi serveri satılık hesap (hesap satıldı konu kilitlenebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alpha ve pi serverlerinde oynuyorum pi serverini satıcam 2 serverle ilgilenemiyorum artık

Server:Pİ

Hesabın puanı :1,750,823

Hesabın ismi :(Özel bildirilecek)

Hesabın sahibinin e-mail adresi : PM ile özel bildirecegim mail adresimi

Hesabın askeri durmu : 0 (askerleri saldım altın kasıyorum) sadece her limanda 1 gemi var zaten düşmanım olmadıgından rahat rahat altın biriktirebiliyorum...

Hesabın sömürge durumu : 9

Hesabın ekonomi durumu : 82 milyon altın

Hesabın sıralamalardaki durumu : 424
    Hesaptaki 24 saatte üretilen altın miktarı : 52.232 altın ( şuan altın kastıgımdan bazı mallar kapalı durumda)

173 kargo gemisi vardır

Belediyelerin seviyesi

2 şehir 31.seviye
    1 şehir 30.seviye
    2 tane 29.seviye
    1 tane 27.seviye
    2 tane 25.seviye
    1 tanede 20.seviye (son şehrim 1 hafta oldu atalı)

5 tane mermer 2 tane üzüm 1 kristal 1 sülfür

Saatlik araştırma puanım

Saatlik:1,976.2 dır.(seviyeler bitmiş seviyelerdir)

Denizcilik Geleceği (Seviye 3)
    Ekonomik Gelecek (Seviye 4)
    Bilimsel Gelecek (Seviye 4)
    Askeri Gelecek (Seviye 4)

Hesap fiyatı: 250 TL dir (ciddi alıcılar varsa arkadaşlar şehir resimleri yollarım onlara) 2 qün sonra puanı 1 milyon 800 küsür olucaktır... araştırma yapıcağım.. fiyat konusunda fiyat verebilirsiniz anlaşabiliriz belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo53 -- 19 Nisan 2012; 18:04:14 >

• Güncel...
  • Güncel...
  • Güncel!!
  • Güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo53 -- 18 Nisan 2012; 17:20:06 >
  • 10 Tl teklif
  • Güncel..

Boş teklifler yapmayın!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E1 de satılık Hesap.
    4 ay önce açıldı
    Evren 1 satılık hesap
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye boş teklif olsun kardeş adam ne güzel fiyat vermiş.bırakın bu işleri kim 250 lira verir ikariam oyunu için.ben xi de hesap satayım sana aynı şartlarda olan hesabı senin 3 te birin fiyatına satayım istersen.omikronda hesabı oynamıorm,xi hep tatil ya da inaktf.epsilon zaten banlandı.kimse vermez ikariama bu paraları.millet soğudu ikariamdan kimse oynamıyo artık
  • daha 2 hafta önce deltada 3 milyon 343 puanlık hesabımı 380 TL ye sattım neden bahsediyorsun sen bu oyunu oynamak isteyen herkez oyunun fiyatını verecek o kadar emek harcanmış oyun istedigim fiyatı veren verir yada ona yakın bir fiyat vermek istemeyen vermez kimseyi zorlamıyorum satabilirsem satarım satamassam devam ederim benim açımdan büyük bir sıkıntı yok alphadada oynuyorum 2 milyon küsürlük hesabıma 400 veren var ben satmıyorum orayı hiç bir zaman satmam mesela pi serverinden sıkıldıgım için satıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo53 -- 18 Nisan 2012; 17:18:30 >
  • bu oyunu ilk günden beri oynayanlardanım.yıllar önce epsilonda fırtınalar estirdik ama artık çok arkım bıraktı.ilariam formuna gir herkes oyunun cansızlığından şikayetci ama genede vardr hala hastaları ne deyim hayırlı olsn
  • Hesap başka sitede verdigim ilanda satıldı... konu kilitlenebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melo53

Hesap başka sitede verdigim ilanda satıldı... konu kilitlenebilir...

kardeş benm hesabıda sat nerde sattıysan sana da yüzde 10 kar vereyim.bu teklifte ciddiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.