Şimdi Ara

pic programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeniyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Bir konuda ihtiyacım var sizlere. Dün karaköyden pic programala kiti aldım ama bu pickit2 falan deil. Oradaki bir adamın kendi yaptığı bir kitmiş. Ama bana programı atacağım demesine rağmen hala atmadı. Şimdi ise acilen projeye başlamam gerek. Acaba bu pici programlayabileceğim başka bir program felan var mıdır? İlk kez programlama yapacağım pek bir bilgisizim ahali. Yardım ediverin.

• Aldığın progrmlayıcının resmini koy buraya bakalım görmeden nasıl olacak!
  • egealtay kullanıcısına yanıt
    Şöyle bişi
     pic programlama

• egealtay kullanıcısına yanıt
    açıkçası fazla yeniyim ve programı nası kullanacağımı çözemedim gibi
  • lutthieen L kullanıcısına yanıt
    detect programmer dediğimde bir ekranın gelmesi gerek sanırım ama gelmiyor
  • sanırım windows 7 yada 8 kullanıyorsun.Arkadaşın verdiği linkten zipi indir.
    USBBurn programına sağ tıklayıp uyuyumluluk bölümüne gel.
    Uyumluluk modu bölümünden Windows XP;(Service Pack2) yi seç ve uygulayıp kapat.
    Daha sonra programlayıcıyı kartı usb ile bilgisayara bağla, aygıt yöneticisinden kartı bul ve sağ tıkla "Özellikler" i aç.
    Sürücü bölümünden sürücü güncelleştire tıkla ve indirdiğin zipteki drivers klasöründen vista yazanı seç o yüklesin.
    Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp dene.USBBurn ü yönetici olarak çalıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Arduino çalışmalarım,,,
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CatchFire kullanıcısına yanıt
    Tamam bunların hepsini yaparım ancak adam göndermiş programı usb19a3 müş. Onu çalıştırmaya çalışıyorum picdef3.dll hatası veriyor. Dosyada bu var. Nasıl bilgisayara atılcağına baktım System32'ye atılması gerekiyormuş. Attım. Sonra programı tekrar çalıştırmayı denedim, aynı hatayı verdi. Eveeet. Ne kadar beceriksizim?
  • lutthieen L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınız 64 bit mi 32 bitmi ?
    64 bit ise SYSWOW64 klasörüne atın, 32 bitse system32.
    Ayrıca dll yi register etmeniz lazım bunuda başlattan cmd.exe yi arayın, daha sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın açılan dos ekranında sırasıyla aşağıdaki kodları yazın:

32 bitse:
    cd c:\windows\system32
    regsvr32 picdef3.dll

64 bitse:
    cd c:\windows\syswow64
    regsvr32 picdef3.dll

---
    Bu dll yi register etmeene gerek olacağını sanmıyorum aynı klasördeyse çalışması lazım uygulamanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatchFire -- 13 Aralık 2014; 15:46:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.