Şimdi Ara

pic proje yapımı (ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşalr pic ile ilgili bir projem var yapabilcek bir arkadaş arıyorum

1- SD/MMC kart arabirim devrelerinin incelenmesi ve "Mikrodenetleyicili kontrollü Sd/MMC kart arabirim devresi tasarımı ve greçeklerştrilmesi

2- AT/ATX klavyesinin protokollerini incelenmesi pic mikrodenetleyici ile pc klavye Rs232 ara birim devresi tasarımı ve gerçekleştrilmesi

3- Barkod okuyucuların incelenmesi ve Pic16F84 Barkod okuyucu devresi tasarımı ve gerçekleştirilmesi

• Peki anlaşmak istediğin ücret nedir?
  • şimdi arkadaşlar
    1- SD/MMC kart arabirim devrelerinin incelenmesi ve "Mikrodenetleyicili kontrollü Sd/MMC kart arabirim devresi tasarımı ve greçeklerştrilmesi

2- AT/ATX klavyesinin protokollerini incelenmesi pic mikrodenetleyici ile pc klavye Rs232 ara birim devresi tasarımı ve gerçekleştrilmesi

3- Barkod okuyucuların incelenmesi ve Pic16F84 Barkod okuyucu devresi tasarımı ve gerçekleştirilmesi

bu üç projeyi tek pic ile gereçekleştirmemiz gerekiyor pic in 16 f olmasına gerek yok büyük ihtimalle 18 f ile gerçekleştiricez bunun için devre tasarımına gitmemize gerek yok sanırım MIKROELEKTRONIKA ya ait bir kard buldum

big pic 4

bu kard içersinde 2 adet rs232 çıkışı var zaten kartın üzerinde sd/mmc çevirici var bize sadece pic programlamak kalıyor
    rs232 girşlerinden birini at/atx klavye diğer rs232 girişindende barkod okuyucu kullanmayı düşünüyorum aklına yatan varsa bana özelden de mesaj atabilir

sayfam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fburi -- 9 Ocak 2009; 9:34:35 >

• MMC okusun tamam, peki okuyup ne yapacak? Arabirimin diğer tarafı nedir?

Bir de barkod meselesini biraz açar mısın? Sıfırdan bir barkod okuyucu mu yoksa yine bir seri iletişim modülü mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

MMC okusun tamam, peki okuyup ne yapacak? Arabirimin diğer tarafı nedir?

Bir de barkod meselesini biraz açar mısın? Sıfırdan bir barkod okuyucu mu yoksa yine bir seri iletişim modülü mü?

valla tam olarak benim projeden anladığım bir yazar kasa sistemi mesela; ürün barkod okuyucu tarafından okunacak eğer barkod okuycu kodu okuyamazsa rs232 den girdiğimiz klavte ile barkodu giricez bu barkodu kodunu tanımak içinde sd/mmc karddan kodları tanıtıcaz benim anladığım bu açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnşaat Proje Mühendisleri Grubu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.