arkadaşlar içinde pic bulunduran tasarımlar yaparken hangi sımülasyonları kullanıyorsunuz. ben proteus isis kullanıyorum ama oda lcd leri çalıştırmıyor. siz neler kullanıyoruzsunuz nasıl temin ede bilirim yardımcı olursanız sevinirim... iyi çalışmalar
Şu ana kadar duyduğum en iyi simlasyon proteus,Birde MPLAP programının simülasyonu var ama o biraz farklı..Proteus LCD çalıştırması lazım aslında
Evet, Proteus LCD çalıştırır zaten. En azından benimki çalıştırıyor (Proteus 6) ama library'sinde röle çeşitleri mevcut değil. Sanırım 7'de röleler de varmış.
Proteusun LCD çalıştırmadığını da nerden çıkardın arkadaşım? Şimdi yeni modellerde ARM işlemci içinde çalışan Linux'un bile similasyonunu yapıyor
Proteus ı-un içinde yaklaşık 30 tane röle var ama baskı devre için galiba.
galiba yeni role tanımla die bi seçenek olması alzım
Arkadaşım ben grafik lcd yi bile çalıştırdım.Acaba "Define" leri mi yapmadın?Yada lcd ye pot mu bağlamadın?
hatta proteusta ornekler de bi oyun yazmışlar pic le orda grafik lcd kullanmış galiba baya baya oynuyodun. satranç falan da vardı sanırım.
devreyi kurdum çalıştırmaya basınca karşıma söyle bi hata çıkıyo.
"LCDALPHA.DLL" failed to authorize for lcd1 detail:puroduct key faild
işte böyle bi hata veriyor. bu neden böyle yapıyo. okadar hevesliyim. uğrasıyorum uğrasıyorum olmuyo. yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkurler yardımlarınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme