Şimdi Ara

Pick orderı kim değiştirdi orataya çıksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dbstarted

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Diamond ile Silver premade giriyorlar. Silver first pick olup mid alıyor., karşısına gelen mid laner diamond oluyor. Sonra o silver oyun içinde bir de sana sövüyor bir şey dersen

Sana niye sovuyor ki ?

Bir keresinde adama B"iraz safe oyna zaten öldün 1 kere" dedim, baya baya sövdü. O günden beri karışmıyorum, ne halleri varsa görsünler

• Farklı farklı rolleri trainlemenin keyifli olduğunun farkındayım. Ama maç kazanmak için birilerinin taşıması gerekiyor solo q da maalesef. E ben taşıyabileceğim yer de oynayamıyorsam birilerinin beni taşıması gerekiyor. Ya tamam last pick de olayım onada lafım yok ta arka arkaya 5 maç nasıl 5. veya 4. pick olabilirim üstümde hep plat 3 plat 4 plat 5 tipler oluyor aklım almıyor vallahi.
  • quote:

Diamond ile Silver premade giriyorlar. Silver first pick olup mid alıyor., karşısına gelen mid laner diamond oluyor. Sonra o silver oyun içinde bir de sana sövüyor bir şey dersen

Diamond adamın hatası hem pre giriyor hemde mid almasına karışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 maçın 1 inde istediğimi oynayabiliyorum smurf te ne güzel değil mi ?
  • quote:

Last pick olan diamond da ben diamondum diyip istediği yere geçiyor

• quote:

Diamond adamın suçu. Diamond olduğu için en kötü plat gelir karşıya, silver adamın o oyunda hayatta kalması çok zor. Oyununu mahveden silver değil silver ile premade giren diamond oluyor bu durumda. Sende ona söv

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kotusi bronz dia plat giriorlar bronz 2 dia 3 oluyor bronz junglr dia mid aliyor baslasin eglence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.