Şimdi Ara

PICkit2 Programmer to go hafıza çiplerini SPI flash yapma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Jaka PICkit™3'te seri port özelliği eklemiş. PICkit™2'deki gibi yazılımsal değil, harbi harbi donanımsal seri port eklemiş.UART moduna girildiğinde PIC24'ün seri port(UART) çıkışını ICSP port çıkışına yönlendirerek bunu yapmış. Bir deneyebilirsin.

PIC24FJ256GB106'da PPS özelliği var. Bir pindeki işlevi başka bir pine taşıyabiliyorsun.
    Programmer to Go özelliği standalone programda da çalışıyor diyor. Adam yapıyor.

kair.us
    PICkitminus - updated software and device file for PICkit 2 and PICkit 3
    http://kair.us/projects/pickitminus/index.html

Ben Jaakko'nun yalancısıyım. PICkit™3'üm olmadığı için denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Mayıs 2024; 7:0:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Microchipin pps özelliğinin benzerini arm serisi mcu larda aktif olarak kullanıyorum. Güzel bir özellik. Bazen mcunun timer pini ile spi pini aynı çıkışa varsayılan olarak atanmıştır. İkisinede ihtiyacın varsa örneğin timerin io sunu farklı bir pine taşırsın ve herhangi birinden vazgeçmek veya daha zor alternatif çözümler aramak zorunda kalmazsın. Aynı avantaj pcb çizimindede gerçerli. PCB yerleşiminine göre bazen io ların yerini değiştirebilmek işleri ciddi anlamda kolaylaştırabiliyor

Bu durumu paylaşmanız iyi oldu. Faydalı bir bilgi, microchip ile işim olduğunda denemeye çalışırım.

Eleman (jaka) bu işe gönül vermiş :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.