Merhaba arkadaşlar, sistemimin özelliklerini aşağıda yazdım. Aska BX440 Board Celeron 433 işlemci(slot-soket dönüştürücüsü var) 3*128 MB PC133 Sdram Geforce4 MX 440 Ekran Kartı (yeni) 10 Gb Quantum Fireball HD 52x Asus CD-Rom Zoltrix Nightingale Pro Ses K. (yeni) Fly98 bt878 Tv kartı Gördüğünüz gibi anakart ve işlemci sisteme artık yetersiz gelmeye başladı. aldığım bellek, ses kartı ve ekran kartından istediğim performansı alamıyorum. öncelikle anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. bir süre sonra da işlemciyi(PIII 800-1000 civarı). bu arada çok yakında bir HD alacağım 80 Gb civarı(sanırım bu WD olacak). buna göre; sizce anakart olarak ne alayım. i815 mi yoksa via694 chipsetli olanı mı? marka ve model belirtirseniz sevinirim. ayrıca izmirde olup da elinde satılık bu tip anakartı olanların da cevabını bekliyorum. biraz uzun oldu, teşekkürler
arkadaşlar yok mu bi önerisi olan? veya satılık anakartı olan???
bu arada aldığım ekran kartı pixelview marka. teknosa dan almıştım taksitle uygun olduğu için. ancak böyle bir kartın fanı olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadım. biraz da anakartımdan olsa gerek performans farkını çok göremedim malesef. peki bu karta extra fan takılabilir miyim? nereden bulabilirim?