Şimdi Ara

***PİKATEL Combo eMule Portunu acmak*** ANLATIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
53.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Password DSL
  • pikatel modemın dns ayarları ıcın gırdıgımız ip kac bılen var mı
  • 192.167.7.1 i soruyosun sanırım
  • web serverımızı dışarıya aktif etmek için hangi port'u kullanacaz NAT ayarlarını girerken ?
  • selam,
    bende pikatel combo max modem sahibiyim ve 192.168.1.1 yazıp modem ayarlarına giriyorum fakat karşıma turkçe seçenekler çıkıyor ve bunların arasında nat ayarları ile ilgili bir yer yok.Acaba nat ayarları için explorer deki adres çubuğuna ne yazmam gerekiyor?Yoksa bu yukarıda belirttiğim türkçe menüden mi yapacam ayarları?
  • evet... bu denilenlerin hepsini yaptığıma eminim. ama hala azureus da NAT sorunu karşıma çıkıyor. bu arada programın kullandığı port 6881.(bittorrent clientı)yabancı forumlarda araştırdım, portları açın demişlerdi fakat nasıl açıldığını anlatmamışlardı. burda tam olarak benim sorunuma değinildiğini görünce heyecanlanmıştım ama sonuç hüsran oldu...
    şimdi:
    1) ip adresimi sabitlediğimde bağlantı tamamen kopuyor."ADSL Modemlerde PORT açmak!! emule, kazaa, dc++, torrent vs...." başlığındaki çözümü denedim. fayda etmiyor...
    2)değiştireceğim şeyleri sizin yazdiklarinizi yazdim yine olmadi kendiminkileri yazdimm oda olmadi ilk başta ben ip sabit yapamiyorum
    sorunun çözümünü biz durgun zekalı arkadaşlar için tekrar ve daha açıklayıcı şekilde anlatabilir misiniz?
    çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar benim adsl Pikatel Combo Max fark eder mi , yoksa işlemler aynı mı? Ayrca ayarlar DC++ için de kullanılabilir mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MısDemeanour -- 24 Ocak 2007; 19:54:39 >
  • arkadaşlar portları açtığıma eminim çünkü başkaları benim pc den dosya çekiyor !! Ama hala düşük ID alıyorum !! Çok sinir bir durum ya !! Donkey no1 serverına bağlanıorum genelde !! Sorun serverdamı acaba !?
  • DEDİKLERİNİZİ YPIYORUM AMA SUMMİT EYİNCE HATA VERİYO VE EKLENMİYOR VERDİĞİ HATA: FAİLS TO PERFORM THE SPECİFİED ACTİON

ERROR:ENTRY ALLREADY EXİSTS
  • Arkadaşım bilgilendirme için saol ben de telekomdan dün verilen pikatel combo marka modem aldım.
    kampanya var ya şimdi o modemden işte. kablosuzmuş aynı zamanda. bu modemin kullanıcı adı ve şifresi ne ya.
    sizin sözünü ettiğiniz gibi. 192.168.7.1 veya başka bir numaradan değil de direkt olarak 192.168.1.1 den giriyorum ama şifresini vermedi bu görevliler. pek de gerekli değil ama şimdi bazı ayarları filtre koyma falan yapacam. kablosuz oldugu için dalıyolar modeme. cevabınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

selam,
    bende pikatel combo max modem sahibiyim ve 192.168.1.1 yazıp modem ayarlarına giriyorum fakat karşıma turkçe seçenekler çıkıyor ve bunların arasında nat ayarları ile ilgili bir yer yok.Acaba nat ayarları için explorer deki adres çubuğuna ne yazmam gerekiyor?Yoksa bu yukarıda belirttiğim türkçe menüden mi yapacam ayarları?

benimkinde de türkçe menu cikiyor.yukarda anlatilanlarla hicbir alakasi yok.lütfen yardim!!!!!!!!
  • arkadaşım cevap gelmemiş ben başka yerden öğrendim bazılarında şifre farklı oluyormus
    kullanıcı admin
    şifre password çıktı
    bu kadar basitmiş.
  • şifre parola biliyorum zaten.benim sordugum yukarda port acma islemlerini anlatan arkadasin yazdiklari ile benim modemin sayfasinin menuleri ile alakasi yok.
  • yok mu bilen arkadaslar?

telekomun verdigi pikatel modemlerden port acma nasil yapiliyor?
  • bana da remote desktop için pikatelde ayarlar nasıl olmalıyı söyleyecek biri lazım
  • OYYY işime yarayabilir bende emule kullanamıyordum eve gidince hemen deneyeyim. Bu arada ben bu lanet modemi telekomdan 2 senelik sözleşme karşılığı aldım. airties verilcekti ama adam bunu getirdi bende hemen bağlanayım diye ses etmedim.Airtiesin modemimi bu modemmi iyidir? yorumlarınızı merak ediyorum ve bekliyorum:)

ayrıca modemin kullanıcı adı ve şifresi nedir? galiba her moddemin k.adı ve şifresi aynı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 21 Eylül 2007; 14:07:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

yaw arkadaşlar bu ne işe yarıyoo

port açıyorsun işte arkadaşım:) ilgili siteye bilgisayarına girme konusunda tam yetki veriyorsun bir nevi:)
  • bunu sormuştum yardımcı olabilecek varmı acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

OYYY işime yarayabilir bende emule kullanamıyordum eve gidince hemen deneyeyim. Bu arada ben bu lanet modemi telekomdan 2 senelik sözleşme karşılığı aldım. airties verilcekti ama adam bunu getirdi bende hemen bağlanayım diye ses etmedim.Airtiesin modemimi bu modemmi iyidir? yorumlarınızı merak ediyorum ve bekliyorum:)

ayrıca modemin kullanıcı adı ve şifresi nedir? galiba her moddemin k.adı ve şifresi aynı oluyor.
  • arkadaslar bende pikatel quartet war 4 portlu ayar yapın demişiniz ama bende vista ultime war hiç bir sekilde wistada bişi yapamıyorum nasıl yapcam port açcam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.