< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pil punta makinesi Hk.
-
-
240 amper lipo diyor dolayısıyla 60 amper akü bozmaması gerekir bence
ama 36-45 A niye yazmışlar acaba ?
( 8A 30C lipo, sürekli 240 amper verebilir demektir, bir de bunların anlık verebileceği amper var o daha da fazla )
45 Amperden fazla çekmeyeceğini kesin bilsek, 50A adaptör alır geçersin ama yok, satın almadan önce denemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 4 Ekim 2021; 2:1:25 > -
Denem yapma şansım yok satın alım yapmadan ne yazık ki. 40 amper adaptör yetersiz mi gelir sizce? Yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor sanki. Cevap için teşekkür ederim bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adaptörün içindeki koruma devresi, kısa devre olduğunu zannedip elektriği kesebilir. Ben olsam sırasıyla şöyle yapardım,
1- Arabanın 60A aküsünü kullanmak
1- Cihazı elektrikçiye götürüp, farklı adaptörler denemek
2- 40 amper akü satın almak
-
Araba aküsünde denemekten birşey olur mu diye korkuyorum. Birde aküler çok pahalı hocam. Artı şarj etmek için yine bir adaptör almam lazım aküyü.
Aküyü azaltmaz o cihaz, bir anlık elektrik kullanıyor ama yüksek amper işte.
-
Yanlış anladınız korkum akünün azalması değil cihazın yanması
Anlamıştım da cevap vermek istemedim. Ben olsaydım,
"240 amperlik lipo bozmuyorsa, 60amperlik araba aküsü de bozmaz"
diyerek denerdim. Bence araba aküsü bozmaz.
-
Deneyeceğim işk müsait zamanda hocam. İlginize teşekkür ederim tekrardan. Sonucu buradan yazarım
Aracımın aküsü ile denedim ilk bağlantıda bir iki defa bip sesi geldi. Punto için deneme yapacaktım 10-15 sn sonra daha deneme yapamadan bip sesi kesildi. Şimdi hiçbir tepki vermiyor cihaz. sanırım bozuldu hocam :(
-
Eyvah eyvah :) Sizin moraliniz bozuldu ben de mahçup oldum.
Ama hiç punto yapmadan bozulmaması gerekirdi, çok seçiçi bir cihazmış.
-
Sağlık olsun. Bu tarz devrelerddn anlayan bir arkadaşım var durumu izah ettim getir bakalım dedi. Umarım basit bir parçası arızlanmıştır değiştirince düzelir cihaz. Müsait olduğumda alıp gidecem yanına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X