Şimdi Ara

Pil Sağlığı 4 Günlük Cihaz %97 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
36.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal hocam takma kafana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 plus sıfır aldıktan 4 ay kadar sonra 96 olmuştu. Kafaya takılacak birşey yok üstad hayırlı olsun.
  • 27 nisan 2020 tarihinde aldığım iPhone 7 Plus şuan %98 de bu da normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 24 Haziran 2020; 14:11:55 >
  • 9 ay da %3 gitti bende de ama ben telefonu cidden sömürenlerdenim. Sabah 10 da elime alır gece 1,2 ye kadar asla bırakmaz hızlı şarj da dahi oynayan biriyim. Sizin cihaz ya depo da çok beklemiş ya da problemli pili

• esperer kullanıcısına yanıt
    Gelecekten mi aldınız telefonu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pil sağlığı çok önemli değil önemli olan pilin düzgün bir şekilde gitmesi pil düzgün gitmiyorsa zaten bir problem vardır boşuna cihazı açtırma pil değişimi için zararlı çıkarsın

• Normal o cihaz çıkalı 3 yıl oldu
    3 yılda o pilin eskimesi gayet normal

Lityum piller kullanılmasa bile eskir

• Confather kullanıcısına yanıt
    Nisan olacaktı :)

• Benimde 3 aylık 8plus pil sağlığı %97 ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Telefonu olabilecek en kötü şekilde şarj etmişsin.

İstediğin kadar şarjda bırak bişey olmaz, zaten otomatik olarak gücü kesiyor cihaz dolunca, ayrıca 100 olduktan sonra bi süre daha şarjda kalması batarya için daha sağlıklı.

Cihazın şarj bittiği için her kapandığında pilin kapasitesi yüzde 1 azalıyor. Cihazı yüzde 20 lerdeyken şarja takmalısın. Düşük kapasitelerde kullanmamalısın.

Kafama takılan bir şey var, ben de gece şarja takıp sabah evden çıkarken alırım telefonu. Fakat örneğin sabah 100 iken şarjdan çıkartıp 20 dakika kullanınca 99’a düşüyorsa akşam 100 iken şarjdan çıkartıp sabah baktığım da ya da 5 dakika kullandığımda 99’a düşüyor. Gece şarj dolunca akımın durduğunu düşünüyoruz ama bence ara ara yine şarj olmaya devam ediyor.

• 8plus üretim tarihine bakmak lazım,cihaz üretim tarihi eski ise piller bekledikçe özelliklerini kaybetmeye başlar...
  • Konuyu hortlatıyorum ama telefonu şarjda kullanıyorsanız özellikle oyun oynuyorsanız oluşan sıcaklıktan dolayı, pil sağlığı düşmesi kaçınılmaz ayrıca tam döngüde şarj etmek sağlıklı değil. 0'dan 100 yerine %20 ile %80 arası şarj etmek daha sağlıklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.