Şimdi Ara

Pilot academy oynayanlar Bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin lütfen oyunda kalkış yapıorumve ya inişteyken çakılıorum çnkü iniş taımlarını (flapları) açmayı bilmiom hngi tuşla açılıor bu iniş takımlar piste çok yawaş tüy gibi iniorum ama uçak çakılıor lütfen Acil Yardım

• ah dostum benim oyunu oynuyorsun :)) tam iki senedir bıkmadan oynarım..Takıldığın başka soruların varsa seve seve yardımcı olurum..SELECT tuşuna basılı tut 2 saniye açılacaklardır..Sonrada kapatmak için aynısını yaparsın..Kalkarken TAKE OFF yazmalı sol altta, uçarken NEUTRAL inerken de LANDİNG..
  • ben de bu oyuna fena taktım da presidental flight görevini bi türlü yapamadım ya herşey iyi gidiyo tam inicekken sağ sola kayıyo kanatlar patlıyo uçak bi türlü dümdüz iniş yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

ah dostum benim oyunu oynuyorsun :)) tam iki senedir bıkmadan oynarım..Takıldığın başka soruların varsa seve seve yardımcı olurum..SELECT tuşuna basılı tut 2 saniye açılacaklardır..Sonrada kapatmak için aynısını yaparsın..Kalkarken TAKE OFF yazmalı sol altta, uçarken NEUTRAL inerken de LANDİNG..

çok tşkkürler abi geçemdim ölüyorum hep sizin gibi ustalarda zor bulunuor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 18 Eylül 2010; 20:03:14 >
  • he bide dediğnz gibi yapıorum selecte basılı tutuyorum diyelim kapalı bn açmak için basılı tutuorum açılıo ama selecti bırakınca tekrardan kapanıo yok mu bnn bir kilitlemesi fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

he bide dediğnz gibi yapıorum selecte basılı tutuyorum diyelim kapalı bn açmak için basılı tutuorum açılıo ama selecti bırakınca tekrardan kapanıo yok mu bnn bir kilitlemesi fln

çok basıyosun..İki saniye bas ve çek biraz antrenman yap yahu :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

he bide dediğnz gibi yapıorum selecte basılı tutuyorum diyelim kapalı bn açmak için basılı tutuorum açılıo ama selecti bırakınca tekrardan kapanıo yok mu bnn bir kilitlemesi fln

çok basıyosun..İki saniye bas ve çek biraz antrenman yap yahu :)))

heee çokı saolun yani açıldığı an mı bırakcam düğmeyi yoksa açılırkenmi bırakcam
    (sizi kızdırdım Galiba)

• hayır basılı tut bir saniye bırak. yavas yavas acılıp, yavas yavas kapanıyor cunku, acele etme.
    hemen basıp bırakırsan da flap ayarlarını yaparsın
    Benim de PSP de elimden dusurmediğim bir oyundur.
    PSP'de uçuş simulatoru olmadıgı gibi bu yapılmıs olan tek basarılı calısmadır

Bu oyunla ilgili bir de konum wardı forumda burada konusabiliriz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42210788/mpage_1/f_/key_pilot%2Cacademy//tm.htm#42210788

• nasıl oynanıyor? bi yardım nolur
  • Az once indirip kurdum cok zormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.