Arkadaşlar parası için değil hayali olan birisi olarak nasıl pilot olabilirim pilotaj bölümleri dışında ? ? özel sınav yapan yerler var mı ? üniversite sınavıyla girmek çok zor sadece matematik ve fiziğe ilgim var diğer derslere yok onlar olmayıncada pilotaj bölümlerine giremiyorum yardım lütfen
Ben şuan lise son sınıfım. üniversite sınavında pilotaj bölümünü yazicam eğer kazanamazsam ayjet gibi bir yere girmeyi düşünüyorum . Sizde öyle yapabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Casey2
Ben şuan lise son sınıfım. üniversite sınavında pilotaj bölümünü yazicam eğer kazanamazsam ayjet gibi bir yere girmeyi düşünüyorum . Sizde öyle yapabilirsiniz
çok pahalı ya :( euro yüksek yani
sunexpress thy ve pegasus’un cadet programlarını deneyebilirsin
Uçuş okulları var atp lisansı alacaksın.Sonrasinda havayollarına başvurup tıp lisansı alacaksın.Atp lisansı tr de 60bin euro gibi bir bedel ve 2 senelik bir emek ile alınabiliyor.Minimum lise (Ama ünv olması çok daha ise yarar)diplomasi ve b2 seviyesinde ingilizce gerekiyor.) Ayjet,erah gibi uçuş okullarını araştırabilirsin. Maddiyat hariç diğer şartlara uygun isen thy insan kaynaklarına göz atmanda fayda var..