Şimdi Ara

pilotaja geçiş.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir anadolu üniversitesinin uçak gövde-motor bakım bölümünde okuyan biri(hazırlıkta) :D , herhangi bir şekilde pilotaja bölümüne geçebilirmi....

• Dikey geçiş, yüksekokuldan lisans öğretimine, yani 2 yıllık yüksekokuldan 4 yıllık üniversiteye; Yatay geçiş ise farklı üniversitelerde aynı bölüm ya da aynı üniversitede farklı bölüm olarak olabilir.
  • O süre zarfinda basvurabilirsiniz THY ye, sansiniz var ise isler yolunda gidebilir.
  • geçemez. (üni içinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 14 Mayıs 2013; 16:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

geçemez. (üni içinde)

nasıl yani bölümler arası geçilemez mi??
  • hayır
  • Merhaba, ilk mesajım. :) Eskişehir UGB okuyan biri Pilotaj bölümüne bildiğim kadarıyla geçilmiyor. Nedeni ise pilotaj bölümü mülakatlarında hem mülakata girmeniz için belirli koşullar hemde mülakatı geçmeniz için belirli koşullar sunuluyor, yaş sınırlaması bile dahil. Uçak Givde Motor Bakım yani YÖK ün yeni tabiri ile Uçak Makinisti bölümü gayet iyi bir bölüm. Bende Uçak Elektrik Elektronik okumaktayım ERÜ de. Havacılık seven biri için pilotaj bakım uzmanı veya mühendis etc. okumanın bir önemi yok zaten buralarda okumanın ayrıcalığı çok çok fazla. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuekuatsheu

Merhaba, ilk mesajım. :) Eskişehir UGB okuyan biri Pilotaj bölümüne bildiğim kadarıyla geçilmiyor. Nedeni ise pilotaj bölümü mülakatlarında hem mülakata girmeniz için belirli koşullar hemde mülakatı geçmeniz için belirli koşullar sunuluyor, yaş sınırlaması bile dahil. Uçak Givde Motor Bakım yani YÖK ün yeni tabiri ile Uçak Makinisti bölümü gayet iyi bir bölüm. Bende Uçak Elektrik Elektronik okumaktayım ERÜ de. Havacılık seven biri için pilotaj bakım uzmanı veya mühendis etc. okumanın bir önemi yok zaten buralarda okumanın ayrıcalığı çok çok fazla. ^^

bn zaten anadolu uçak motor bakım okuyorumda ama bnm çocukluk hayalim pilotluktu.buyüzden pilotluğa geçmeyi istedim ama havacılığı seviyorum yani uçak bakıma isteyerek geldim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.