Bildirim
Pin Onaylı Adsense Hesabı Satılıktır !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
detaylı pm alabilir miyim ? ciddi alıcıyım -
Konu gunle..Bu konuda hesap satıldı elidme 23$bulunan hesap vardır..Almak isteyenler.
ozel emsaj atabilir. -
Merhaba iletişim bilgilerinizi pm atarmısınız -
pini girilmiş adsense alacağım. msn: bagcizeki@hotmail.com -
adsense hesabı arıyorum acil arkadaşlar ulaşın -
Biraz düşündürücü geldi açıkcası 118 dolar yaklaşık olarak 200 liraya tekabul ediyor ve 100 dolar ve ustunu adsense zaten para çekimine izin veriyor buraya satmakdansa almak daha mantıklı gelmiyormu? satışı baltalamak deil amacım ama düsüncelerimi ifade etmek istedim yinede -
kimsenin günahını almak istemem ama bu vatandaş (zazax3) gelip içinde 23 dolar olan hesabını satmak istediğini ve r10 da itrader li hesabını referans gösterebileceğini söyledi. şartlarını kabul edip, ilgili hesaptan bana pm mesaj atmasını istedim ve 1 gün boyunca oyaladı ve kayıplara karıştı. (bilginize)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus353 -- 14 Nisan 2013; 23:17:22 > -
Hayır sizde sorun avr hocam ben o hesabı sattım zaten coktan r10 da SagoPa adlı arakdasa ihtiyacım cok oldugu için cok ucuzxa sattım.Şimdide elimde 23$ bulunan hesap var on usatıyorum -
Yukarıda belirttim Çelişkili ifadeler var Valla ya çok kurnaz ya çok saf:)anlamadım yani ama hakkında hayırlısı olsun dikkatli olmakda yarar var sadece arkadaş için söylemiyorum bunu... -
saf salaka değilim .Sadece ihtiyacım oldugu için ucuza sattım.Konu halen gunce içeridnde 24$bulunan hespa satılıktır -
quote:
Orijinalden alıntı: zazax3
saf salaka değilim .Sadece ihtiyacım oldugu için ucuza sattım.Konu halen gunce içeridnde 24$bulunan hespa satılıktır
Hesap almak isteyenler ------ > http://www.netfikir.net/2013/03/satilik-adsense-hesabi-almak-istiyorum.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X