Şimdi Ara

Pin yamukluğu işlemci ısısını artırır mı? yardımm lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temizlemek için bilgisayarı açtım temizledim sonra açılmadı ben de pinlerden şüphelendim baktım 1 tanesi yamuktu düzelttim.

sonra açıldı ama bu sefer de sıcaklıklar 5-6 derece fazla suan boşta en düşük 44 ortalama 47-48 c. overclock var ama daha önce de vardı 1.38v işlemcide

sorum pin yamukluğu ısınma yapar mı

montajda sıkıntı yok 3-4 kere montajladım macununu sürdüm 120v seidon var. ne yapabilirim lütfen yardım

• Selamın aleyküm. Pin yamukluğu ısı değişimi yapmaz. Macunu fazla sürmeyin nohut büyüklüğü kadar olsa yeter. Pompanın ve radyatör fanlarının kablolarını kontrol edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

Selamın aleyküm. Pin yamukluğu ısı değişimi yapmaz. Macunu fazla sürmeyin nohut büyüklüğü kadar olsa yeter. Pompanın ve radyatör fanlarının kablolarını kontrol edin.

pompadan şüpheleniyorum hocam ama bilmiyorum çıkarınca ısı artıyor ama takınca da eskisi kadar düşmüyor. yaz geldi belki de ondandır ama bilmiyorum. bu seidonlardan çok çektim hocam 1 tane bozuldu bu da bozulacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

Selamın aleyküm. Pin yamukluğu ısı değişimi yapmaz. Macunu fazla sürmeyin nohut büyüklüğü kadar olsa yeter. Pompanın ve radyatör fanlarının kablolarını kontrol edin.

pompadan şüpheleniyorum hocam ama bilmiyorum çıkarınca ısı artıyor ama takınca da eskisi kadar düşmüyor. yaz geldi belki de ondandır ama bilmiyorum. bu seidonlardan çok çektim hocam 1 tane bozuldu bu da bozulacak gibi

Şüpheniz varsa verin hocam servise tabi garantiliyse. Bir de AIDA64 programı ile ısı değerlerine bakın, en doğrusunu o gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeagateWD -- 13 Mayıs 2017; 1:11:26 >

• SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    baktım şimdi hocam 94 dereceye çıktı pinden değildir bu yav fan sıkıntılı garantisi devam ediyor yarın vatana götürücem galiba montaj yaparken kasaya 1 2 defa çarpar gibi oldu o sırada gidiyor bunlar önceki de böyle olmuştu bakalım götürücem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

baktım şimdi hocam 94 dereceye çıktı pinden değildir bu yav fan sıkıntılı garantisi devam ediyor yarın vatana götürücem galiba montaj yaparken kasaya 1 2 defa çarpar gibi oldu o sırada gidiyor bunlar önceki de böyle olmuştu bakalım götürücem.

Götürün bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.