Şimdi Ara

Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba herkese . Yaptığım testler hep altta verdim sonuçlara yakın oluyor . Fakat online oyun oynarken ping çok yükseklere çıkıyor (Oynadım oyun wolfteam) . İnternet hızınız düşük deyip beni oyundan atıyor.

Nette araştırma yaptım pingle ilgili .Ne dedilerse yaptım. Clear la pc yi tarattım.Avg ile tarattım.Ekran kartı vb güncellemeleriyaptım.Hala aynı arada çok iyi net .Ama daha sonra bir anda ucuyor ping.Netten herhangi dosya indirirken 700-800 kb arasında indiriyorm. Fakat dedim gibi oyunda böyle pingçok yükseliyor.

TTnet i arıyorum. Dedikleri çok basit fişi çıkar - tak vs yok güncelleme etttik vs sorun düzelir gibi oluyor sonra tekrar aynı .

Ne yapmalıyım ?

Ping

• Ping değerin çok iyi çoğu kişinin ping değerininde altında daha ne istiyorsun ki?

Oyundayken wi-fi ile modeme başkası bağlanıp indirme,internette gezinme gibi işlemler yapıyor olabilir bunun sonucundada oyundaki ping değerin artıyordur.Eğer böyle birşey yoksa sorun oyundan kaynaklıdır yani bunun başka açıklaması olacağını sanmıyorum.
  • byozenti69 B kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum ayrıca bu sıralar sansür altyapısı hazırlıyorlar ondan kaynaklanıyor. Herkes de bi kesilme, yavaşlık sözkonusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: plk6241

Ping değerin çok iyi çoğu kişinin ping değerininde altında daha ne istiyorsun ki?

Oyundayken wi-fi ile modeme başkası bağlanıp indirme,internette gezinme gibi işlemler yapıyor olabilir bunun sonucundada oyundaki ping değerin artıyordur.Eğer böyle birşey yoksa sorun oyundan kaynaklıdır yani bunun başka açıklaması olacağını sanmıyorum.

Herşey güzelde oyunda sıkıntı oluyor , babacım oyunda başkasında neden olmuyor herkes sende lag var diyor . Birisi modeme bağlansa nasıl anlarım ?
  • byozenti69 B kullanıcısına yanıt
    pc den kaynaklanabilir durumun. Ram, ekran kartı vs
  • Bilgisayarından kaynaklı değil güzel kardeşim aynı sorunu ben yaklaşık 100 kere yaşadım 1000 kere aradım düzeltiyolar ama aradan 1 ay geçmeden yine ping problemi başlıyor.Sorun ttnet ile alakalı.Resimde almış olduğun ping yurtiçi serveri olduğu için 15 ama oyunun serveri yurtdışı bağlantı olduğu için ping uçuyor.Yurt dışı çıkışlarında problem var veya yarıyıl tatili olduğu için gençlik interneti yoğun bir şekilde kullanıyor ve bizim tonlarca para döktüğümüz ttnet in altyapısı cortladığı için sıkıntıyı biz çekiyoruz.Bu durum şuan bilgisayarınla alakalı bir durum değil.

İyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zgur -- 6 Şubat 2014; 1:27:29 >
  • Aynısı da bendeki vınnda var. Haxballda 50 civarı ping varken son bir haftadır 200 pingden fazla var. Müşteri hizmetleri ise tam bir fiyasko!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Torrent kullaniyormusunuz. Açıksa kapatmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes de bu sıra yavaslık söz konusu Ram-in ekran kartın iyi mi gerçi ne kadar da iyi olsa şu sıra yaptıkları alt yapı çalışmasından dolayı internet hızın da düşüş söz konusu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Knıght -- 8 Şubat 2014; 0:50:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.