Şimdi Ara

Ping çok yüksek yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Parshall

laptop kapalıyken ping 79 halen daha yüksek ama oynanmayacak kadar değil.

79 yuksek degil ki
  • bende 40-45 pingle oynardım şimdi 80-90 sıkıntı var herhalde
  • Benim de pingim uzun süredir 120 falandı 100 ün altına inmiyordu, oyunda sorun var patchten sonra böyle oldu herkezde var zaten falan diyordum ama en son dayanamayıp aradım ttneti, internet hızımda sorun yok ama oyunlarda ping sorunu yaşıyorum dedim, 2 gün sonra aradılar bi hız testi falan yaptırdı, tarifem 8-16 mb olmasına rağmen 4 mbps falan çıkıyordu, güncelleme falan yaptı bidahaki hız testi 14'lerde çıktı, pingimde direk 60 70 lere düştü, bir ara istersen sen de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 13 Haziran 2014; 12:55:55 >
  • @TTNETDestek twit attım cevap geldi. "En kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız." Aradıklarında durumu anlatacağım. Paket 8mbit ama 1mbit üzerine çıkmıyor. Online oyunlarda ping(ms) değerinin 90-150 arası olduğunu max 60'a inmesini istediğimi söyleyeceğim. Sonucu yazarım.
  • Ben en çok dominion ve aramı seviyorum. Oralarda fps 80'lerde. Ttnet henüz aramadı arayıp ping sorunu hallettiğinde tekrardan dereceliye girerim.
  • TTNETDestek bugün aradı ve problemin hattımdan kaynaklanmadığını değerlerin gayet iyi göstediğini sorunun oyundan kaynaklandığını söyledi. Şimdi tekrar deniyeceğim ping kaç olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.