Şimdi Ara

ping neden 95 100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanene ister 95 olur ister 900 sanamı sorucak kaç olucağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numeha

quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

Ne zamandir 150 pingle oynuyordum, son 1 haftadir sabit 96. Ben iyiyim boyle

wifi ilemi bağlanıyosun? benim hiç sabit değilde

Hayir usb modem.
    İlk mesaji attiktan hemen sonra ping 115 oldu. galiba bu saatte ping artiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 5 Şubat 2015; 22:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam pek servis sağlayıcı tarafından sıkıntı yaşamadığım için bilmiyorum Genellikle ping olarak 70 - 75 civarı alıyorum.

Pingin daha kötüye gitmesi wtfast seçtiğiniz sunucu ile alakalı olabilir.Ben almanya sunucusunu seçiyorum genellikle sorun yaşamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlMemories

Hocam pek servis sağlayıcı tarafından sıkıntı yaşamadığım için bilmiyorum Genellikle ping olarak 70 - 75 civarı alıyorum.

Pingin daha kötüye gitmesi wtfast seçtiğiniz sunucu ile alakalı olabilir.Ben almanya sunucusunu seçiyorum genellikle sorun yaşamıyorum .

wtfast manuel server seçiminde ping test yaparak en düşük pingli server ı seçiyorum ama yinede çok ağım şahım bir düşüş görmedim ve çok sık kopma oluyor.
  • riot sunusucuları bi yere taşıdı nerey taşıdıysa eskiden 60 64 olan ping şimdi 100 varbi işya ya ttnet yada oyunla alakalı
  • Guzeldi son 1-2 gundur oyundan soguttu ping

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam wtfast ile nasıl baglanıyorsunuz ben eskiden baglanabiliyordum fakat simdi şampiyon seçim ekranında kalıyor yükleme ekranına geçmiyor wtfast ile baglandıgım zaman
  • Speedtest ten almanyayi pingleyerek degerleri karsilastir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var sunucular çökmeden önce 60 civarı idi şimdi. Gündüleri 75 geceleri 100 lere dayanıyor.
    Hocam birde almanya sunucusunu deneyin bu oynadığınız sunucu ile alakası olabilir ilk başlarda bende sizin gibi yapıyordum bir arkadaşım almanya sunucusunu önerdi sorun yaşamıyorum.
  • Hocam şampiyon seçim ekranında başlatın sunucuyu seçip yükleme ekranı dolduğunda bir uyarı alacaksınız tamam diyip possible connection issue diye sarı tonlarında bir yazı olması gerekiyor en üstte , oyun başladığında programın kendisi bağlanması gerekiyor.

ping neden 95 100

Hocam bağlandığında böyle olması gerekiyor ;

ping neden 95 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlMemories -- 6 Şubat 2015; 12:43:21 >

• quote:

Hocam birde almanya sunucusunu deneyin bu oynadığınız sunucu ile alakası olabilir ilk başlarda bende sizin gibi yapıyordum bir arkadaşım almanya sunucusunu önerdi sorun yaşamıyorum.

almanya kaçıncı server 4-5 server var almanya için
    DE 2 yada DE 7
  • deveye(Türkiye) sormuşlar boynun neden eğri diye.
    o da cevaplamış: nerem doğru ki?
  • Bunu deneyin çalıştır>cmd>ipconfig /flushdns eğer gözle görülür bir fark yaratırsa paylaşın lütfen
  • Gece 2'den sonra 64 ping'e geri düşüyor. Ama ondan öncesinde 90-110 arası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.