Şimdi Ara

ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba birkaç hafta önce bu güne kadar hiç sorun yaşamadığım uyduneti taşındığım yerde altyapısı olmadığı için bırakmak zorunda kaldım ve superonline a geçiş yaptım superonline fiber kullanıyorum ve modemi koridoara bağlattığım için bilgisayara kablo çekemedim pc de toplama olduğu için wirless adaptor aldım fakat cs go ve diğer oyunlarda çok ping dalgalanması oluyor özellikle cs go rekabetçide oyuna girerken ve oyun ortasında 700 - 800 leri görüyorum bu yüzden de zaten dün cs go dan ikinci 7 günlük banımı yedim bunun bir çözümü varmıdır ayrıca aklıma şöyle bişey geldi benim modem 2.4ghz nin yanın da 5ghz yayında yapıyor fakat wirless adaptör sadece 2.4ghz destekli acaba 5ghz yide destekleyen wirlees adaptör alsam ping e etkisi olurmu

• Hocam pci Wi-Fi Kartı kullan mümkünse ZyXel marka olsun. Modem den N desteğini kapatıp sadece G standartında tutarsan kablosuz ağı sorunun çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Hocam pci Wi-Fi Kartı kullan mümkünse ZyXel marka olsun. Modem den N desteğini kapatıp sadece G standartında tutarsan kablosuz ağı sorunun çözülecektir.

cevabınız için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Hocam pci Wi-Fi Kartı kullan mümkünse ZyXel marka olsun. Modem den N desteğini kapatıp sadece G standartında tutarsan kablosuz ağı sorunun çözülecektir.

pci mı yoksa pci express mi daha iyidir yada arasında ne fark var ?
  • mr.perfect1 kullanıcısına yanıt
    Pci EXp daha iyi tatbiki. Fakat anakartın yapısı önemli. Arkada bir anten çıkışı var. Dik dururken VGA soketi ile çakışmaması lazım. Yan Kapağı açıp bi incele istersen hangi skor müsait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.