dekupaj ile kestik tavanı yarın uv kablo ve neon alıyorum
Tam bende onu soracaktım neyle kestin tavanı diye cvbımı aldım bişi daha sorayım canavar ile kessek olmazmı saçı?
canavar mı ? dremel dekupaj ile kesiliyorda o dedigin nasıl bişe
Avuç taşlama diyorumm halk arasında canavarda deniyorr
aga eline sağlık carbon efecti kasayı açmışş walla süper olmuşşşş
quote:
Avuç taşlama diyorumm halk arasında canavarda deniyorr
kesen birisi görmüştümde bununla kıvrımları kesemessin galiba ama düz kesilir
quote:
aga eline sağlık carbon efecti kasayı açmışş walla süper olmuşşşş
sagol kasayı sanayide araba boyası ile boyattım siyah mat olarak cok güzel oldu bazı yerleride kapladım yeni resimler yakında geliyor...
ewt dostum avuç içi taşlamayla kasanda yapacağın kıvırmları kesemezsin. köşeli kesimler yapılır.
Güzel olmuş ama NEON şart bide ön havalandırma borusunu gümüş rengi yapmalısın yada siyah kırmızı yakışmamış bence
sper
quote:
ewt dostum avuç içi taşlamayla kasanda yapacağın kıvırmları kesemezsin. köşeli kesimler yapılır
quote:
kesen birisi görmüştümde bununla kıvrımları kesemessin galiba ama düz kesilir
Sağolun zaten köşeli kesmeyi düşünüyorum plexi için kıvrımlara gerek yok
güsel olmuş carboN işi toktoda gibi sanki :D
pembe yerler hariç çok hoş olmuş
BIKTIK ŞU FEEL KASALARDAN ARKADAŞLAR YA!!! DÜNYANIN EN KRAL MODİFİYESİ OLSA FIS...
FEEL KASA YA HAYIR kampanyaya katılın
quote:
Orjinalden alıntı: Peperoglu
BIKTIK ŞU FEEL KASALARDAN ARKADAŞLAR YA!!! DÜNYANIN EN KRAL MODİFİYESİ OLSA FIS...
FEEL KASA YA HAYIR kampanyaya katılın
feel fanatiği olarak bu kampanyaya katılmam ama, imzanı kampanya yaparsan katılırım ÇARŞI İNTELE KARŞI
helal olsun bil kasası değil karbon fiber araba kaputu mübarek.
Ne kadara olur böle bi kasa pm atarsanız sevinirim..
O öndeki pembe yeri siyaha boyamalısın bence uyumlu olucağını düşünüyorum Feel I leri pek sevmem Feel II ler daha hoşuma gidiyo ama carbon kaplamaya bayıldım...
Uçuk renkte hiç carbon sticker yok mu aslında onu da denemek lazım ama fazla uçuk olursa hoş olmaz ama fosforlu bir renk güzel olabilir