Şimdi Ara

PINK FLOYD ANLAMI NEDİR BULANA COOLTEK HEDİYEE..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET BENDE BİLMİYORUM ANLAMINI PINK FLOYDUN...AMA BULANA COOLTEK CT8C-48-CU FAN HEDİYE EDECEM..DOĞRU OLDUGUNU ANLAMAM İÇİN ANLAMINI ÖGRENDİĞİNİZ KAYNAGI YAZINIZ..P.M. OLARAK ATINIZ CEVAPLARI..

http://www.dijitaltrend.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CT8C-48CU

• valla anlamını bilemicem ama 70 ler de punk müziğin dorukta olduğu sıralar da en baba gruplardan olan pink floyd iyi gruptur çok severim.pink kesin punk ın rengi ordan geliyo olmalı floyd bilemicem kullandıkları bi maddenin adı olabilir.
  • Pink Anderson ve Floyd Council = PINK FLOYD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

Pink Anderson ve Floyd Council = PINK FLOYD

bunu biliyoruz ama ben anlamını soruyorum..
  • e daha ne bi de ayrıca anlamımı varmış ver arkadaşın fan ınını çocuk bilmiş işte yan çizme şimdi
  • BUNDA Bİ ANLAM YOK Kİ. İKİ ADAMIN ADLARINDAN OLUŞAN İSİM İŞTE.
  • aynı zamanda eski bir ingiliz deyimi imiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pink Anderson ve Floyd Council

baska bir anlamı yok.bu iki adam cok tanınmayan coktan olmus olan eski blues ustaları.ve pink floyd un kurucusu olan syd barret ın en sevdigi 2 blues cu.simdi syd icin "kurucu" dememe bozulanlar olabilir belki roger waters,nick mason,rick wright ve sonradan syd in yerine gelen david gilmour hayranları.ama ben waters cı olarak bile kabul ediyorum ki kurucu syd dir ve en sevdigi 2 blues ustasının adlarının birlesimini vermistir grubun ismine.hatta herkese surpriz yapmak icin kırmızı bir boyayla harclıklarını biriktirip aldıkları eski bir ford minibus(cicek abbas taki :) ) un camına yazmıstır "PINK FLOYD" diye.

bu konuyla ilgili yuzlerce kaynak bulabilirsin zaten ama kesin sonuc istersen ben kitaplıgımı kurcalayıp yazayım sana bi kitap adı...
  • arkadaş yazmış,pink floydun anlamını bence ödülü o haketmiş.

Madem Pink Floydla ilgili bir haber buldum ben de bir şey rica edeyim sizden.

1 hafta kadar 512k adsl var.Sonra okula gidicem.BU arada Pink floyda dair bir çok şey indirdim.(the wall divx, Dark Side of the moon ile the wizard of oz filminin senkronize görüntüleri ve bir kaç video klip)

Ama hala eksiklerim var,lütfen yardım edin onları nereden indirebileceğimi söyleyin.Mesela 1994 Pulse konseri divx,comfortably numb video,another brick in the wall şarkısının değişik versiyonlardaki video klipleri...vs.)

Yardımcı olursanız çok sevinirdim...
  • emule
  • Aslında Pink Floyd,Pink Floyd olarak tanınmaktan ilk başlarda pek hazetmezmiş.

Grubun ilk ismi "Architectural Abdabs" (Mimarlık öğrencisi oldukları için Syd ve Roger)

Fakat Syd Barret ın bulduğu bu isim üzerlerine tabiri caizse "yapışmış" ve öylece kalmış.

Sonra da Dünyanın en mükemmel şarkılarını yapmışlar.

Ben şahsen çok severim.(comfortably numb ın Pulse konser kaydını dinlemeyen varsa bulsun,dinlesin derim.Herhalde bu şarkının sonundaki gilmour solosunu 100bin kez dinlemişimdir.Ayrıca "The Division Bell" albümündeki "Marooned" adlı enstrumental parça da müthiştir.Sadece yakın arkadaşlarıma gösterdiğim bu parçayı fon müziği olarak kullandığım kısa bir dia gösterisinden sonra herkes o kadar etkilendiki ağlamaya başladılar.)
  • PINK FLOYDÇULAR POMPEI KONSERİ SEYRETMENİZİ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
  • Comfortably Numb parçasının farklı solo partisyonları ayrı bi boyuta sürükler insanı örnek vermek gerekirse Roger Watersın live in berlin konserinde Rick Di Fonzo ile Snowy White ın 300*25 metre ölçülerindeki dev duvarın tepesindeki aşık atışmasını andıran gitar kompozisyonu muhteşemdir..
  • AA gilmour hocam kaç mb dir bu bahsettiin video.

Çok kasmas ise benim gmail e göndersene sende adsl var ise.(mek001@gmail.com
    Yok,olmazsa bi link rica edeyim.
    O da olmadi ,e-mule u tekrar kurup aricas.(hiç hazetmem e-mule dan)

sayg1lar.
  • ben de henüz indirmedim ama pulse konserini görün derim
  • Mek001 arkadaşım konserin tamamı(Roger Waters Live In Berlin) dvd formatında bende mewcut ama benim sistem p3 500olduğu için divx yapamıyorum.Ama eminim p2p programlarında parantez içinde yazdığım gibi aratırsan bu konserin tamamını kesinlikle bulursun.Konserin konsepti Almanyada esen değişim rüzgarlarına ayna tutan çok özel anlama sahip.Konser süresince herbiri kendi tarzında tanınmış şarkıcı ve müzisyenin şova eşlik etmeside dünya müzik piyasasının Pink akademisine duyduğu saygının bir sunumu bana göre.Konserde kimler yok ki Bryan Adams Paul Carrack Scorpions Sinead O Connor Van Morrison.....
    Ayrıca nickimdende anlaşılacağı gibi koyu bir Gilmour hayranıyım.1994 turnelerinde sahneledikleri Comfortably Numb yorumuda tartışma götürmez kalitede.Slayt perdesinin yatay konumdayken üstündeki tüm spotların Davıd Gilmour'a odaklandığı anda evrensel mesaj vermek amacıyla yeryüzüne alçalan uzay gemisinin görüntüsü canlanıyo zihnimde (Spielberg'ün Üçüncü türden yakınlaşmalar filminin son sahnelerinde olduğu gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 1 Mart 2005, 16:29:34 >

• arama yaptım ve buldum,indireceğim.Çok saol gilmour
  • pink floy dun albumlerini yüklemeye karar verdim.ilk animals albumu denk geldi.berbattı.ve hepsinden vazgeçtim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpclient

pink floy dun albumlerini yüklemeye karar verdim.ilk animals albumu denk geldi.berbattı.ve hepsinden vazgeçtim....

yazık etmişsin, fevri davranma. dark side of the moon, the wall, final cut, the piper... albümlerini indir bak sen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xpclient

pink floy dun albumlerini yüklemeye karar verdim.ilk animals albumu denk geldi.berbattı.ve hepsinden vazgeçtim....

yazık etmişsin, fevri davranma. dark side of the moon, the wall, final cut, the piper... albümlerini indir bak sen

Aynen katılırım.The wall, ve Dark Side of the moon dünyada en çok satan albümlerden biridir.Bu iki albümü baştan sona ilk defa dinlerseniz "bu ne be" dersiniz.Ama bu iki albüm herhangi bir albüm değildir.Konsept albüm denilen bir türün başlangıcıdırlar ve şarkıların tek başlarına bir anlamı yoktur.Hepsi tek bir bütün oluştururlar.Yıllarca The Wall içindeki "another brick in the wall" şarkısı eğitime karşı olan hippilerin isyan müziği gibi algılandı.Oysa Filmini izlerseniz,ve hikayesini bilirseniz görünenden daha fazlasına ulaşabilirsiniz.Aslında öyle değildir.Arkadaşa tek bir albümü bir kez dinleyip vazgeçmemesini öneririm.Değişik pink floyd dönemleri var.1994 yılı The Division Bell i de saymak isterim.The Animal albümüyle ilgili olarak;oradaki şarkıların hayvanları mı anlattığını düşünüyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.