Şimdi Ara

Pinnacle PCTV 400E USB DVB-S Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKYSTAR2 ın zırt -pırt sarhoş olup; benim caanım 9npa+ultra kartım ve satta harddisklerimle kavga edip ,
    gecemi sabaha çevirmesinden bıkınca yeni bir arayışa girdim

PCLABS inceleme

Pinnacle 400E kartını alıp kullanmaya başladım
    incelemede söylendigi gibi oldukça rahat kurulan bir kart,yanlız cd deki yazılımlar eski..

mediacenter i gayet güzel ve oldukça kullanıslı,

Labsın incelemesinde alternatif dvb programları ile çalıstıgı söylenmiş lakin ne-nasıl olur anlatılmamış,bende bu vazifeyi kendimde görerek buradan deneme/yamulma metodu ile ögrendigim kadar anlatmaya çalısayım;

Progdvb yi yada benzer türevdeki programlarla kullanmak için kartı BDA seçiyoruz
    ben progdvb elacard versiyonunda hiç sorun yaşamadım..
    BDA kartları göremeyenler direx lerini güncellesinler yada

tuning space

yüklesinler...

sonrası zaten malum,

bu da Pinnacle 400E nin mediacenter i

sonuç olarak Pinnacle PCTV 400E den gayet memnun kaldım ben,herhangi bir donanım degişikliginde sorun çıkarmaz ..çünkü usb..
    bazı arkadaşları rencide olmasın diye skystar gudubet kartının çöpeteki resmini koymuyorum buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brankhid -- 16 Mart 2007; 12:45:45 >

• ayrıca Pinnacle ın birde fan sitesini buldum frenkçe olsa da sonuçta bilgisayar dili bilenler rahatlıkla anlar
    http://www.pinnaclefanboard.com/forumdisplay.php?f=99
  • Güzel inceleme olmuş, bilgilendirme için teşekkürler.

Kartın fiyatı nedir? Bir de diğer DVB-S kartlarla aynı mı tüm özellikler?
  • Hepsi burada fiyatı 155,00 USD + KDV

Transdata: 150 USD+KDV

eksigi yok fazlası var diger kartlardan canavar gibi lisanslı stütdyo yazılımı veriyor
    herhangi bir donma ve terslikle karşılasmadım görüntü çok güzel akıyor.

bu denli güzel olmasına karşılık,zor bulunan bir kart.ist-kadıköy de çogu dükkanda yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brankhid -- 18 Şubat 2007; 12:14:07 >
  • Fiyatı biraz pahalı gibi, 155 $ + KDV ise.

Bu parayı hak ediyor diyorsan güle güle kullan.
  • yanlış biliyor olmayasın ermanpc

SKYSTAR 2 EXTERNAL DIJITAL USB 2.0.. .........171 USD + KDV gold fiyatı

PINNACLE 400E + DİGİTAL USB2.0 ................155 USD+KDV hepsiburada fiyatı

elbetteki başagrısını ölçecek,bi para birimi yok :)

teşekkür ederim burada.

en iyi sistem ; çalışan sistemdir..
  • Dedim ya, hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki HD Destekliyor mu
    almayı düşünüyorum

edit: evet araştırdım destekliyor. 400i ve 400e lerde

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/fr/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Digital+PVR+(DVB-S_DVB-T)/PCTV+400e.htm?view=news?subPage=%2FPublicSite%2Ffr%2FProducts%2FConsumer%2BProducts%2FPCTV%2BTuners%2FPCTV%2BDigital%2BPVR%2B%2528DVB-S_DVB-T%2529%2FPCTV%2B400e%2BPress%2BReleases%2FPINNACLE%2BSYSTEMS%2BLANCE%2BLA%2BT%C3%89L%C3%89VISION%2BACCESSIBLE%2BA%2BTOUS_%2BPARTOUT%2BET%2BTOUT%2BLE%2BTEMPS.htm

kesin alıyorum harika bir ürün..

Skystar 2 ve skyvisiondan bir özelliği fazla olduğu için alıyorum. divx kayıt var..
    diğerlerinde ise sadece mpeg-2 var..
    onu divx formatına çevirmek için çok zamanını alıyor ve tam verim alamıyorsunuz..
    hem bu diğer ikisinden küçük, şık,kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molenbeek -- 27 Şubat 2007; 19:30:31 >

• Arkadaşlar "hd destek" demek hardware encoder anlamına gelmez.. Bütün hd destekli kartlar software
    encoder kartlardır.Eğer yeterli donanımınız varsa Aver98 gibi eski bir tv kartına bile eş zamanlı
    divx kayıt yaptırırsınız.
    Şu anda piyadasa sadece mpg2 yayınlar için hardware kart vardır.Nexus,ss1(kaldıysa hala) gibi kartlar
    üzerinde mpeg chip i barındırır.. SS1'de ibm 250 mhz işlemci vardı..
    Yani "Benim kartım hd çözüyor" diye çok sevinmeyin kart bunu tek başına yapamaz işlemcinizi bir hayli
    yorar.. Üzerinde chip barındıran bir hd dvb kartın 1000 dolardan aşağı olmayacağını düşünmek abartı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brankhid

bazı arkadaşları rencide olmasın diye skystar gudubet kartının çöpeteki resmini koymuyorum buraya

Kartın herhale 2.6D'idi değilmi... Kartı ne yaptın sattınmı? Duruyormu?..
  • Molenbeek, kart 2.0 sanırım. Eğer öyle ise HDTV desteği vardır..
  • Yazık günah ne çöpe atıyon pmden adresimi vereyim bana yolla bari
  • arkadaşlar bu aleti bende aldım ama progdvb de sorun yaşıyorum yardım edebilecek varmı aygıt başlatılamadı hatası verip duruyor alet . pinnacle in kendi viwerındada tüm kanallar çıkmıyor
  • şunu yükledikten sonra progdvb de bda yı göreceksin..

TUNİNG SPACE
  • Arkadaşlar bu aletten bende aldım ancak prog dvb'de 80 kanaldan fazla bulamıyorum media centerda da durum farklı değil lütfen yardım edin
  • prog dvb için hazır kanal listeleri var onları yüklemeyi denesene,sorun transporter listende olsa gerek,yoksa kanal ları bulmaması için bir sebep yok pinnacle ın..
    prog dvb program klasörünün içindeki tarspoırter listeni günceli ile degiştir yada hazır güncel kanal listesini al sorunun hallolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: brankhid

prog dvb için hazır kanal listeleri var onları yüklemeyi denesene,sorun transporter listende olsa gerek,yoksa kanal ları bulmaması için bir sebep yok pinnacle ın..
    prog dvb program klasörünün içindeki tarspoırter listeni günceli ile degiştir yada hazır güncel kanal listesini al sorunun hallolur

Teşekkür ederim dediklerini yaparak sorunumu çözdüm
  • hocam peki bu dediklerini pinnacle'ın kendi programı yani media centera da uygulayabilirmiyiz eğer uygulayabilrsek nasıl?
  • Hayır uyguluyamazsın,
    ama muhtemelen media center eski versiyondur ..cd dekini kullanıyorsan eger pinnacle ana sitesinden azıcık daha güncel versiyonu var,üye olup indirebilirsin..ayrıca bu meret 64 bit i desteklemiyor simdilik ..(dominik kendi söyledi o kadar da gaz verdiydim halbuki e maille pinnacle teknik destege,-abi elimizde olsa dükkan senin türünde bişiler söyledil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Fiyatı biraz pahalı gibi, 155 $ + KDV ise.

Bu parayı hak ediyor diyorsan güle güle kullan.

pahalı deılmıya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.