Şimdi Ara

Pioneer 2250 Teyp Taktırma Fiyatı Uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 model Ford Ka aracım için oto teyp taktıracağım. Bir yerden fiyat aldım. Pioneer 2250 teybe 270 TL fiyat istendi. Birde çerçeve değişikliği gerekiyor, oda 70 TL(Normalde aracın orjinal teybi üzerinde). Toplamda 340 TL tutuyor yani taktırmak. Fiyat tuzlu mu? Yoksa normali böyle mi?

Primier teyp için de 200 TL fiyat istedi çerçeve hariç. Modeli için 2020 dendi ama internette bulamadım. Herhalde hatalı söyledi.

Yardım edebilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solak62 -- 26 Aralık 2011; 17:53:56 >

• primier falan uğraşma. Alpine tavsiye ederim. hayatımda 2 kere teyp aldım ikiside alpine di. mediamarkt dan falan alabilirsin.uygun usbli modelleri var
  • fiyat fazla
  • Anladım. Cevaplar için teşekkür ederim. Peki Ankara'da tavsiye edebileceğiniz oto teypçi var mı?
  • bu işlerle ilk defa uğraşıyorsunuz teknosa vb. yerlerden almanız daha iyi olur. Araştırma yaparsanız aynı fiyata çok üst model ürünlerde bulabilirsiniz.

• Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Kendim dışarıdan aldığımda herhangibir oto teyipçiye taktırabilir miyim peki?

Gerçekten işin acemisi olduğumdan sıkıntı yaşıyorum. Birde maalesef, genelde de iş bilmemezlikten ürünlere gereğinden çok para ödeyebiliyorum...
  • Merhabalar teyp çerçevesi o kadar pahalı olacağını sanmıyorum Kazımkarabekir de Akgür oto var ford parçaları satan ordan uygun fiyata bulabilirsiniz isterseniz numarasını da verebilirim. Media markt yakın zamanda pioneer 2300 ub 189 liraya aldık yanlış hatırlamıyosam.
    Teknosa da bile 239 lira aldığınız fiyat çok.
    Montajını herhangi bir elektrikçide 10 liraya yaptırabilirsiniz. Saygılar
  • Gerçekten çok teşekkür ederim. Özellikle teybi elektrikçilerde taktırabileceğimi de öğrenmek çok iyi oldu. Tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solak62

Merhabalar,

2003 model Ford Ka aracım için oto teyp taktıracağım. Bir yerden fiyat aldım. Pioneer 2250 teybe 270 TL fiyat istendi. Birde çerçeve değişikliği gerekiyor, oda 70 TL(Normalde aracın orjinal teybi üzerinde). Toplamda 340 TL tutuyor yani taktırmak. Fiyat tuzlu mu? Yoksa normali böyle mi?

Primier teyp için de 200 TL fiyat istedi çerçeve hariç. Modeli için 2020 dendi ama internette bulamadım. Herhalde hatalı söyledi.

teyp çerçevesini nereden temin etmeyi düşünüyorsun?
    Bende de 2001 model ka var ve ben de değiştirmek istiyorum...Nette gördüğüm teyp çerçeveleri sanki uymazmış gibi geliyor.. örnek olarak bir tanesinin linkini veriyorum

http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/ses-ve-goruntu-sistemleri/z-tech-ford-ka-oto-teyp-cercevesi_31.824.8307.0049.htm

senin de almayı düşündüğün böyle bir şey mi?

• Merhabalar,

Ben teyp çerçevesini

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ford-ka-gri-teyp-cercevesi-47770427

adresinden aldım. ürün hiç problemsiz bir şekilde oldu. Çok memnun kaldım. Size de tavsiye edebilirim...
  • Yenibosnadaki Bit pazarında oto ses sistemi satan dükkanlar var mesela ben Pıoneer Deh 8350SD yi 290 TL ye aldım 6 ay önce bi oraları araştır istersen.
  • birde bazen mediamarkt gibi firmalarda belirli ürünlerde montaj ücretsiz yada çok cüzi bir miktara olabiliyor. kuzene mediamarkt istanbul mağazasından sony teyp aldık 20TL montaj ücreti aldılar sadece. ki araç biraz antika olduğundan bir sürü kablo falan değişti uğraştı adamlar saatlerce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: solak62

Merhabalar,

slm.
    biraz uçmuşlar. o paranın 18 lira fazlasına 6350 alırsın.http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-deh-6350sd-cd-mp3-usb-ve-sd-yeni-model-46829005
    2350'ler 200 lira piyasada.

• Tüm cevaplar için tekrar teşekkür ederim. Media Markt'dan Kenwood KDC-414UM modelini aldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.