Şimdi Ara

Pioneer 921 canton movie 125 yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki ürüne sahibim hoparlörleri bağladım ama bi türlü kurulumu tamamlayamadım. Şimdi diğer bağlantıları nasıl yapacağım. Ben de hd dsmart ve lg 47 lm 670 var. Bunları amfinin neresine bağlayacağım? Başta şöyle yaptım tvyi hdmi outa taktım uyduyu da diğer 4 hdmidan birine bağladım uydudan ses alıyorum fakat tvye hardiki bağlayıp film izlediğimde görüntü var ama ses yok hatta uydu açıksa onun sesi geliyor. Bu konularda tam anlamıyla sıfır tecrübeye sahibim lütfen yardım. Ayrıca subwooferı şöyle bağladım iyi mi ettim onu da bilmiyorum subwoofer kablosu aldım 2 taraftanda 1 ucu var, wooferın r mono yazan yerine taktım. Son olarak hoparlörleri bağladıktan sonra mcacc ayarı yaptım 4 hoparlöre ok dedi amfi center'a reverse phase yazdı kabloyu artı eksi tekrar değiştirdim olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkin_sprs

Arkadaşlar bu iki ürüne sahibim hoparlörleri bağladım ama bi türlü kurulumu tamamlayamadım. Şimdi diğer bağlantıları nasıl yapacağım. Ben de hd dsmart ve lg 47 lm 670 var. Bunları amfinin neresine bağlayacağım? Başta şöyle yaptım tvyi hdmi outa taktım uyduyu da diğer 4 hdmidan birine bağladım uydudan ses alıyorum fakat tvye hardiki bağlayıp film izlediğimde görüntü var ama ses yok hatta uydu açıksa onun sesi geliyor. Bu konularda tam anlamıyla sıfır tecrübeye sahibim lütfen yardım. Ayrıca subwooferı şöyle bağladım iyi mi ettim onu da bilmiyorum subwoofer kablosu aldım 2 taraftanda 1 ucu var, wooferın r mono yazan yerine taktım. Son olarak hoparlörleri bağladıktan sonra mcacc ayarı yaptım 4 hoparlöre ok dedi amfi center'a reverse phase yazdı kabloyu artı eksi tekrar değiştirdim olmadı

sorunu halletiniz mi? Eğer halletiyseniz aynı sistemi bende kurmak istiyorum memnun musunuz?

• Daha halledemedim bir arkadaş optik kablo ile dene dedi,sipariş verdim yarın gelir onu denedikten sonra buraya sonucu aktarırım
  • Tv nizin optik ses cikisindan amfinizin optik ses girisine optik kablo ile baglanti yapmalisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Tv nizin optik ses cikisindan amfinizin optik ses girisine optik kablo ile baglanti yapmalisiniz

Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım artık ses alabiliyorum ,fakat başka bir sorum daha olacak ; Amfinin ekranında sadece L ve R aktif gibi görünüyor 5 hoparlör neden görünmüyor çeşitli boyutlarda formatlarda film denedim sadece o ikisinin amfinın ekranında ışığı yanıyor.
  • quote:

quote:

Tv nizin optik ses cikisindan amfinizin optik ses girisine optik kablo ile baglanti yapmalisiniz

Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım artık ses alabiliyorum ,fakat başka bir sorum daha olacak ; Amfinin ekranında sadece L ve R aktif gibi görünüyor 5 hoparlör neden görünmüyor çeşitli boyutlarda formatlarda film denedim sadece o ikisinin amfinın ekranında ışığı yanıyor.

tv niz çok kanallı ses formatını 2 kanala düşürüp amfiye gönderiyor olabilir . tv nizin kullanma klavuzuna bakın bir
  • quote:

quote:

bir an önce ayarları yapıp sistemin performasını paylaşmanızı bekliyorum...
  • Aslında daha yapamadım çünkü bir hafta boyunca misafir vardı onunla uğraşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.