Şimdi Ara

PİONEER AVH-P3250DVD ve SSSSSS sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç peugeot 207 ve orijinal kolonlar kullanılıyor
    anfi ve rca kablo yani extra bişey yok
    hem dvd de hem de usb de müzik başlamadan önce ve müzik geçişlerinde yoğun bir şekilde SSSSSSS diye bir ses var. müzik çalarken fazla hissedilmiyor ama, okuma ve geçişlerde rahatsız ediyor.
    motor paraziti değil, o sesi biliyorum. araç kapalıykende çalışırken de o ses var
    kasetçalarlarda şarkı geçişlerinde olan boşluk sesinin aynısı. sanki kasetçalardan dinliyorum gibi

sorun ne olabilir
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Sesi alt seviyerle tuttugunuzdada aynı sesi yapıyor mu?Yüksek seste cogu makine yapıyor o sesi.Ama Alt seslerdede varsa ses o zaman farklı bişi denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Sesi alt seviyerle tuttugunuzdada aynı sesi yapıyor mu?Yüksek seste cogu makine yapıyor o sesi.Ama Alt seslerdede varsa ses o zaman farklı bişi denemek lazım.

ses seviyesi 4-5 te iken duyuluyor, 8-9-10 ise çok fazla
  • sistemde bulunan diğer bileşenleri de bilmek lazım ayrıca araç marka model ama seçenekleri sıralamak gerekirse öncelikli olarak...

1- araçta amplifikatör varsa RCA ve elektrik kablolarının yakın montelenmesi aynı gurup içinde hoparlör kablolarının bulunması
    2- cihazın montajı sırasında RCA sigortasının yanma ihtimali
    3- aracın markasına bağlı olarak buji kablolarından sesi alması
    4- küçük ihtimal ama bağlanırken parazit giderici kendi kutusunun bir işe yaramıyor diye sökülüp montajı
    5- yine küçük ihtimal amplifikatör varsa şase kablosunun normalden ince ve kalitesiz montajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barb_alone

sistemde bulunan diğer bileşenleri de bilmek lazım ayrıca araç marka model ama seçenekleri sıralamak gerekirse öncelikli olarak...

1- araçta amplifikatör varsa RCA ve elektrik kablolarının yakın montelenmesi aynı gurup içinde hoparlör kablolarının bulunması
    2- cihazın montajı sırasında RCA sigortasının yanma ihtimali
    3- aracın markasına bağlı olarak buji kablolarından sesi alması
    4- küçük ihtimal ama bağlanırken parazit giderici kendi kutusunun bir işe yaramıyor diye sökülüp montajı
    5- yine küçük ihtimal amplifikatör varsa şase kablosunun normalden ince ve kalitesiz montajı

kardeş mesajın başında belirtmiştim, araç peugeot 207(2008 model)
    1- araçta amplikatör yok
    2- RCA kablo yok
    3- BUJİ KABLOLARI neden sebep olur?
    4- teypten hiçbirşey sökülmedi

araçta extra hiçbir şey yok. orijinal teyp sökülüp yerine bu double din takıldı.

• buji kabloları motorda en fazla elektriğin geçtiği ve en yüksek geçtiği yer olduğundan paraziti en fazla üreten yerdir.....

eğer ses motor çalışmazken de devam ediyorsa ana ünitenin içinde montaj sırasında çıkış katlarında yapılan bir hatadan dolayı zede olmuş olabilir kontrol edilmeli içi açılıp

yok eğer burda problem yok ise üretim hatasından dolayı da yapabilir 2 DIN pioneer ürünlerin bazılarında bu şikayet oluşmakta....

montajı görebilsek daha çok yerdımcı olabilirim ama bir paraziti aldığı kesin ya kendi içinde oluşan paraziti yada dışardan gelen paraziti bahsettiğiniz SSS sesi bundan dolayıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: barb_alone

buji kabloları motorda en fazla elektriğin geçtiği ve en yüksek geçtiği yer olduğundan paraziti en fazla üreten yerdir.....

eğer ses motor çalışmazken de devam ediyorsa ana ünitenin içinde montaj sırasında çıkış katlarında yapılan bir hatadan dolayı zede olmuş olabilir kontrol edilmeli içi açılıp

yok eğer burda problem yok ise üretim hatasından dolayı da yapabilir 2 DIN pioneer ürünlerin bazılarında bu şikayet oluşmakta....

montajı görebilsek daha çok yerdımcı olabilirim ama bir paraziti aldığı kesin ya kendi içinde oluşan paraziti yada dışardan gelen paraziti bahsettiğiniz SSS sesi bundan dolayıdır....

kardeş yardımların için çok teşekkürler
    araç bu arada dizel
    çalışmazken de aynı ses var
    bu 6. pioneer teybim, hepsinide kendim taktım, hoparlörlerin + ve - uçları kesinlikle doğrudur
    siyah kablo şaseye(- uç) , sarı kablo aküden gelen + uca , kırmızı kablo kontaktaki + uca bağlanmıştır
    daha sonra kontaksız çalışması için sarı ve kırmızı birleştirdim aküden gelen + uca bağladım, ses yine devam etti

• güncel
  • Başka yorumu olan yok mu üstadlar yada bu pioneer avh-p3250dvd lerin klasik bi sorunu mu bu
    valla bi hevesle aldım ama soğumaya başladım
    güzel bi sisteme başlayacaktım vazgeçtim
    anfi bağladığımda kimbilir nasıl artacak bu ses
  • bu parazit kesicilerden yada izolatör kullansak (bunlar aynı şeylermi) bir etkisi olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayel

bu parazit kesicilerden yada izolatör kullansak (bunlar aynı şeylermi) bir etkisi olur mu acaba

Hocam problemi çözebildin mi? Son durum nedir?
  • Double degilde normal teypte basima gelmisti o zamn teyp tamiri yaptirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.