Şimdi Ara

Pioneer Bdp LX55 Orijinal ve CFW Tecrübeleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
16.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi eğer lx-55te qdeo marwell işlemciyi aktif edecek menüde bir yer var da ben görmüyorsam ne ala yoksa hiç bir fark yok bu kadar parayı ne için istiyor pioneer onu da anlamış değilim
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    usta taywan yazılımı 3 dosyadan olusuyor ve ucunu aynı anda usb ye atıp guncelleme yapaaksın
    3. adımda ise 1. adımdakı poster yazılımı tekrar kurulacak.
  • hepsini yaptım mcu 1.04 değişmedi

unregistered yazıyor ne olacak zıçtık mı?
  • bir şeyi yanlış yapıyorum ediz70 ama neyi işin kötüsü çalışan cihaz da gitti iso filan oynatmıyor

daha önceki yazılım diamond yazandı acaba sırayla mı yükseltmek lazım çinliye bir sorsana benim ingilizce yok işin kötüsü yazılımı ondan alan kim çinde bilmiyorum çünkü muhtemelen hdsirden almadı alan arkadaş ama kırık yazılım v.s. olsa o zaman nasıl firmwarede diamond bilmem ne yazsın ki

Allahım nedir benim bu lx-55 maceram dünyanın parasını verdim bir daha para mı vereceğim şimdi offf offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Şubat 2014; 13:13:50 >
  • olmadı ediz bdp-lx55 diamond enjoy mar 23 2013 yazıyor ama altında

550:XXXX-XXXX-XXXX-XXXX diye cihazın seri nosu var muhtemelen bu çinliler beni dolandırdı 1300 tlye oynatıcı aldım şimdi bir daha yazılım alacağım keşke hiç güncellemeseydim

neyse bizim arkadaştan yazılımı göçerttim filan deyip kırık da olsa bir yazılım almaya çalışayım bakalım ya da music as levine 40 dolar daha bayılayım vallahi içim acıdı artık şeytan diyor balkondan salla gitsin
  • ben 140'ı usb ttl kablo ile güncellemiştim ediz bana bir 5.08a ve 5.09c bulabilir misin bdp lx-55 için kablo ile kendim yapayım bu çinlilere dolandırıldığım yeter yahuu
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    abi aşagıdakı lınkten ruslaırn verdıgı yazılımları bulabılırsın
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=60:3656
  • 5.08a yı açıktan linkle dağıtmıyorlar çinli önlem almasın diye ace of snakes nickli elemandan benim için istesene varsa senin ingilizcen yeter benim ki nanay
  • tam ümidi kestim music as levinin sitesinden lx-55 için olanı indirdim Allah belanızı versin deyip 40 dolara alacaktım bir yükledim ki registered

demek ki bana satan çinli music as levinden almış yine dolandırıldım ama daha az

şimdi poster yazılımını yükleyeceğim kaşınıyorum inşallah gene göçmez
  • yaptım oldu ama türkçe karakterlerdeki sorun devam ediyor

ediz70 ve ensu çinliye bastırıp düzeltinceye ve bizim music as levin çalıncaya kadar 23 mart tarihli diamond enjoy yazılımına geri döndüm

artık dvd.iso izlerken poster yazılımı blu-ray.iso izlerken diamond enjoy yazılımı yalama olur artık player
  • Arkadaşlar Şuan için en son çıkan poster yazılımındaki altyazı problemini köklü bir şekilde çözmüş bulunuyoruz.
    Aşağıdaki resimde altyazı problemini görebilirsiniz.
     Pioneer Bdp LX55 Orijinal ve CFW Tecrübeleri

Öncelikle Aşağıdaki linteki rarlı dosyayı indiriyoruz.
    http://yadi.sk/d/s-tRm17RHWKNk
    İndirdiğimiz rarın içindeki JBDIY kalsorunu filmlerimizin oldugu hdd nin içerisine direk atıyoruz.
    Dosyanın adını değiştirir iseniz sistem çalışmaz.
    Filmimizi izlemeye başladıgımız CFW otomatik film ile aynı dosyadaki altyazıyı gördüğünde otomatil olarak kayıt ettiğimiz "JBDIY" dosyasındaki ayarlarıda görüyor.
    Bu sayede türkçe şekilde sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.
    Not: Merak eden arkadaşlar için JBDIY dosyası içerisindeki sub.conf dosyasını ULTRAEDIT program ile açıp istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba
    ben de bdp 450 kullanıyorum. 4.04 cfw ile kullanıyordum sonra ağ özellikleri vs daha iyi diye 5.10 a geçtim. ebay de herifin biri satıyor ondan aldım. yine 40 dolar.
    altyazılarda problem yaşamıyorum. fakat indirdiğim altyazıları UTF-16 olarak kaydediyorum. windowsta bu seçenek var mı bilmiyorum çünkü ben mac kullanıyorum. farklı kaydet deyince seçeneklerde utf 8 in yanısıra utf 16 da var.
    bilginiz olsun. probleminiz var diye buraya yazayım dedim
  • merhabalar bu urunde ınternet uzerınden radyo dınleme ozellıgı varmı acaba?
  • eros33 E kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadar ile orjinal yazılımında youtube üzerinden video izleme özelliği vardı ama radyo konusu pek hatırlamıyorum
  • Arkadaşlar bu lx-55 te Jukebox nasıl ayarlıyorduk? benim satın aldığım rus yeni yazılım yollamış bana bu meşhur çinlinin son lx-55 yazılımını sorduğumda jukebox eklendi dedi ama ne yaptıysam bir türlü bulamadım hard diski bağladım cihaza ama jukebox ayarları nerden ve nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım bilen var mı acaba?
  • Rusça bilen varsa el atsın rus forumunda çinlinin son yazıılımda ki YAMJ kurulumu için anlatım yapmış ama goggle translate ile sağlıklı ve anlaşılır olmuyor maalesef

Сборка YAMJ, для создания каталога под т.н. MPS(Movie Poster System) прошивку от китайских товарищей:
    http://dl.dropboxusercontent.com/u/23069413/YAMJ4PIO.7z

Как пользоваться:
    а) редактируем файл My_Library.xml
    - каждую сканируемую папку с контентом оформляем следующим образом
    код
    1
    <library>
    2
    <path>E:\Blu-Ray\3D</path>
    3
    <playerpath>av=Blu-Ray/3D/</playerpath>
    4
    <description></description>
    5
    <exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLER/,RECYCLE.BIN/"/>
    6
    <prebuf/>
    7
    <scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
    8
    </library>
    -где <path>E:\Blu-Ray\3D</path> - путь к папке с контентом на носителе; <playerpath>av=Blu-Ray/3D/</playerpath> - относительный путь к контенту для плеера.

б) редактируем файл My_YAMJ.cmd
    код
    1
    @Echo OFF
    2
    CALL moviejukebox My_Library.xml -o E:\
    3
    exit
    - где E:\ - путь, куда будет помещён сформированный каталог (файл index.htm + папка .Jukebox)

в) если есть необходимость - редактируем файл moviejukebox.properties
    - в сборке 3 шаблона: на 12 (default), 24 (default24) и 40 (default40) обложек
    если хотите поменять шаблон - правим mjb.skin.dir=./skins/default на mjb.skin.dir=./skins/default24 или mjb.skin.dir=./skins/default40
    - остальные параметры описаны в YAMJ4PIO\properties\moviejukebox-default.properties

г) Запускаем My_YAMJ.cmd и ждём окончания работы каталогизатора. Если всё сделано правильно, то файл moviejukebox.ERROR.log будет нулевого размера.

д) Подключаем USB диск к плееру, открываем HomeMediaGallery, выбираем курсором появившийся диск и, не заходя на диск, дважды нажимаем кнопку Вправо. Каталог загрузится.

е) Для выхода из каталога нажимаем кнопку HomeMenu и Enter для выхода или Return для отмены действия.

В этом примере контент находится на USB диске E: и каталог экспортируется на этот же диск. Если Ваш контент находится на диске с другой буквой - учитывайте это при редактировании My_Library.xml и My_YAMJ.cmd

Как вариант, в My_Library.xml можно не указывать конкретные папки для сканирования, а указать путь к корню диска
    код
    1
    <library>
    2
    <path>E:\</path>
    3
    <playerpath>av=</playerpath>
    4
    <description></description>
    5
    <exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLER/,RECYCLE.BIN/"/>
    6
    <prebuf/>
    7
    <scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
    8
    </library>
    и в папки, которые не нужно сканировать - скопировать файл .mjbignore для игнорирования данных папки.

ВАЖНО!!!:
    Ссылка на файл для плеера, генерируется с учётом <playerpath>av=путь</playerpath> в My_Library.xm
    Если сканируется определённая папка на диске - то относительный путь для плеера указывается (например)
    <playerpath>av=Blu-Ray/3D/</playerpath>
    Если сканируется диск целиком - то относительный путь для плеера указывается
    <playerpath>av=</playerpath>

• Öncelikle belirtmeliyimki bendeki orjinal çinliden alınan yazılımdır. Aşağıda belittiğim yöntem bende kusursuz çalışmaktadır.
    YAMJ sisteminin çalıştırmak içi bilgisayarınızda ingilizce işletim sistemi gerekmektedir. Bendeki türkçe win7 de program bir türlü çalışmadı bu yüzden eng win7 kurdum.
    1-aşağıdaki dosyayı masa üstüne çıkartın.
    http://yadi.sk/d/AREamP7YKEkSw
    2-Posterlemek istediğiniz filmler external hdd ise bilgisayarınıza bu hdd yi takın ve aşağıdaki resimdeki gibi bir dosya sistemi oluşturun.

Diziler için aşağıdaki gibi bir dosyalama yapın

NFO dosyasını oluşturmak için NOTEPAD açın ve içerisine filmin IMDB linkini yapıştırın ve uzantısı nfo olacak şekilde filmin bulundugu dosyanın içerisine kayıt edin.
    3-Bilgisayarınızda MSDOS sistemi (CMD) çalıştırın.
    MMJB dosyasını rardan çıkardığınız konuma gidin. Örnek aşağıdaki resim

4-MMJB içerisine gidğinizde aşağıdaki komutu çalıştırdığınızda bilgisayar otomatik olarak posterleme yapmak istediğiniz HDD içerisine kurulumu yapacaktır.

5-Sistem tamamen çalışığ bittiğinde aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.

6-İşlemler bittikten sonra filmlerinizin bulundugu HDD ye gidin ve iki yeni dosya ile karşılaşacaksınız. Bu dosyalardan birisi JUKEBOX ve index.htm
    index.htm dosyasını açtığınızda karşınıza posterleme resmi gelecektir.

NOT:Poster kurulumu yapılmış HDD yi pioneer cihazımıza taktığımızda cihaz otomatik HDD yi tanıyor. Cihaz ekranında HDD nin takılı olduğu USB üzerine gelip sağ ok tuşuna (hatırladığım kadarı ile) bastığımızda otomatik olarak posterler ile karşılaşıyoruz ve sistemi kullanmaya başlıyoruz.

• ediz70 E kullanıcısına yanıt
    Üstadım ellerine sağlık üşenmemiş tek tek yazmışsınız hem de gayet açıklayıcı bir şekilde ama açıkçası şaşırdım YAMJ bu kadar zor bir programmıydı yahu bende yadise laf atardım yadis bunun yanında çocuk oyuncağıymış bir programı neden bu kadar kullanıcı katili hale getirirler anlamak mümkün değil tekrar teşekkürler üstadım benim işletim sistemi de win7 türkçe akşam biraz uğraşıcam ama yapabilirim gibi gelmedi pek
  • Arşivleri HDD de bulundurup cfw kullananlar için super bır ozellık bence. Ama benım gıbı bluray diske yazanlar için pek bir artısı olmuyor.
  • ediz70 E kullanıcısına yanıt
    Üstadım tüm dediklerinizi yaptım ancak bende bir hata oldu sanırım dos ekranında tamamlandı yazması gerekirken resimde ki gibi bir yazı çıktı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.