Bildirim
Pioneer'dan iPod/iPhone uyumlu mini ses sistemi; X-CM31
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye'de 250 USD olmayacağına iddia'ya girerim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone un ve ipod un işe yaramaz bir sesi var ne demeye bunlara habire ses sistemi çıkartırlar anlamam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
iphone un ve ipod un işe yaramaz bir sesi var ne demeye bunlara habire ses sistemi çıkartırlar anlamam
Eskiden bende senin gibi düşünüyordum ancak yeni nesillerde seste iyileştirme yapılmış gibi. Bunun yanında kaliteli bir sistemle inan süper ses çıkıyor. Evdeki diğer MP3 playerları kullanmıyorum bile artık. -
Çok iddalı ve tasarımıda iyi ancak almayı düşünürsem ve Türkiye'de olacağı fiyatını düşünürsem pahalı geliyor.. Birde sadece iphone desteklemesi kötü bence..
-
Sadece iPod'u desteklemesi kadar darlaşma görmedim teknolojide.
-
Bu ne kindir böyle.Birçok mobil cihazın ses çipi çok daha kötü apple cihazlardan.Altı üstü bir dock eklenmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X