Şimdi Ara

pioneer deh-8350sd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
30.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olucak.Acilen cevaplarsanız sevinirim.8350 de ses tuşuna basıyorum audio çıkıyo.Sağında solunda ayarlar falan var ama sağa sola hareket etmiyor.Seçemiyorum hiçbirisini.Çoklu animasyon özelliğinin olduğunu söylemişsiniz.Ben değişim yapamıyorum.Şu ayarlar menüsüne nasıl giriceğimi söylerseniz çok makbule geçecek
  • 500 Tl çok pahalı almışsınız.
    Zaten verilen garantiyi sadece satıcı verir.
    Yani bayi garantisi olmaz.
    Ben 290 Tl ye alıyorum bu modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

500 Tl çok pahalı almışsınız.
    Zaten verilen garantiyi sadece satıcı verir.
    Yani bayi garantisi olmaz.
    Ben 290 Tl ye alıyorum bu modeli.

Alırsanız yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz. İnceleme yapabilirseniz umarım çok yardımcı olacaktır.
  • Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım. Pahallıya aldığımın farkındayım zaten.İnternetten araştırdım 300 350 arası fiyat veriyorlardı ama arıza durumunda muhattabın yok.Düşündüm 200 lira daha fazla veririm en azından sorun çıkma halinde muhattabın var.Sonuçta bu ürünlerin garantilisi girmiyor ülkemize.Hepsi spot diye tabir ettiğimiz cihazlar.Dediğiniz gibi garantiyi satın aldığımız işletme veriyor. Ama soruma halen yanıt alamadım. Ses tuşuna bastığımda audio ayarları geliyor.Sağında ayarlar menüsü falan çıkıyor ama ben seçemiyorum onları.Sağa sola hareket ettiremiyorum.Bilen versa lütfen yardım etsin.Saygılar...
  • Ses tuşunu sağa sola çevirin.
  • Gülüyorum şuan resmen.Bu hiç aklıma gelmemişti. Bende kendimi bu işlerde iyi sanırdım.Neyse çok çok teşekkür ederim kardeşim.Saygılar...
  • Mustang kardeş hallettim animasyon olayını tekrar teşekkür ederimde bi sorum daha olucak.Şimdi teybin arkasında 3 çıkış varya. Ön arka bide subwoffer diye. Benim arabada sadece arka çıkışı kullanıyorum ben.Anfinin çıkışlarındada çoğaltıcı kullanmıştı oto elektirikçim.Arabadaki ses şuan çok iyi,muhteşem.Ama görenler bu tesisatın hakkı bu değil,daha iyi olması lazım diyiyor.Acaba teybe tek anfi kablosu yerine 3 anfi kablosu bağlasam seste artış olurmu,daha doğrusu bu şekilde anfiye fazla yüklenmiş olurum.Anfiyi yakma durumu olurmu??? Bİraz uzun oldu ama umarım anlatabilmiştirim.Tesisatımıda yazayım. Bir adet 1000JBL Subwoffer,bir adet JBL Mid Bass,Pioner Sonsuz twitter(bunun ismini tam bilmiyorum en büyüğü işte:)) ) bir çift pionner 460W kayık.Pionner 904 amfi...
  • Tesisatçıya söyleyin o işi bıraksın.
    2 RCA çekmesi lazımdı.
    Arka RCA ve Subwoofer RCA yı amfiye girmeliydi.
    Amfinin arka kanalına SW RCA yı girip çıkışları köprü yapıp wooferı bağlamalıydı.
    Amfinin ön kanalına arka RCA yı girip çıkışa midleri ve ovalleri paralel bağlayıp girmeliydi.
    Teybin ön kolon çıkışlarına da Pioneer tizleri bağlamalıydı.
    Gainleri de en kısıkta tutmalı.

pioneer deh-8350sd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 9 Nisan 2011; 20:59:16 >
  • Tesisatçısınız galiba :) Uğraşmak istememiş demekki.Tizleride amfiden aldı. zaten amfinin 3 çıkışı var.Bir tanesi çalışmıyor. Ben kendim bağlamayı denedim amfi kablosu bulamadım. Bir tane alır almaz bağlıycam.Aslında sizi bulmam süper oldu :)) Şİmdi teybin 3 çıkışı var.Amfiminde 2 çıkışı var. bir çıkışı arızalı.(Pİoneer 904) En iyi ses için nasıl bir bağlantı yapmalıyım?
  • Tesisatçı değilim
    Yukarıda anlattığım şekilde bağlayın
    Bozuk olan kanala ve çıkışlara Wooferı bağlayın
  • Anlamadığım bozuk olan kanala wofferi bağladığımda nasıl ses alıcam.Ben teypten gelen rca yı bozuk olan kanallara taktığımda ses vermemişti.Hoperlör çıkışlarınında bir tanesi hariç hepsine hoperlör bağlı.HAtta o boş olan kızmada kayığı bağladım yine ses vermedi.Woffer nasıl ses vericek merak ediyorum.Neyse bi amfi kablusu alıralmaz yaparım
  • Ben şöyle anladım
    Amfinin 4 çıkışından 1 tanesi bozuk diye
    Neyse, başka bir montajciya gösterin
    Zaten görmeden pek sağlıklı olmuyor
    Baksanıza, anlaşamadık bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 10 Nisan 2011; 12:59:46 >
  • Haksınız görmeden olmaz.Aslında bilgisayar donanımlarından çok iyi anlarım.Ses sistemi 5+1 7+1 ler ev sinema sestemleri falan ama oto anfisini pek kurclamamıştım onuda sonunda hallettim.Ufak bir acemilik döneminden sonra dün gece çözdüm olayı.Bir adet anfi kablosu alır almaz anfinin ikinci roketinide ateşliycem inş Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  • Mustang kardeş olayı hallettim.gidip en iyisinden ketenli amfi kablosu aldım. birini teybin en alttaki subwoffer çıkışına,diğerinide ortadaki arka hoperlör çıkışına bağladım.Sonra her ikisinide kırmızı beyaz uyumuyla amfiye bağladım.Hoperlörler kudurdu resmen yok böyle bir şey.Pionner deh 8350sd nin farkını işte o zaman anladım.Eskiden soldaki sesleri alamıyodum.Sanki balansı en sağa kaydırmışım gibi.Şimdi stereo bir şekilde ses alıyorum.Bağlantıda bir sorun vardı galiba.HEr neyse buna vesile olduğun için teşekkür ederim Mustang kardeşim.Bu teybi almak isteyenlerede şiddetle tavsiye ederim.Mükemmel bir cihaz.İçinde aradığınızdan fazlası var
  • Son bir sorum olucak! GErçi biraz karışıktır yapılması belki ama bu radyo frenkanslarını nasıl kaydediyoruz?
  • @Puntojet hocam o teybi senin arabaya nasıl taktınız? Orjinal teyp çokfarklı çünkü?
  • Teyp çerçevesi yardımıyla her arabanın orjinal teybinin yerine farklı teyp takikabilir.
  • hmm..renk sorun olmuyor mu peki? araçların farklı versiyonlarında renk değişebiliyor çünkü.. Ama 8350 için değer galiba : )
  • Sahibinden.com ve Gittigidiyor.com dan ürünü araştırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.