Şimdi Ara

PİONEER DEH-P7750MP Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PİONEER DEH-P7750MP model cd-radyo hakkında bilgisi olan veya kullanıpta tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

1- Pioneer'in sonu 50 ile biten (6850,7750,5850,4850 vs.) modelleri hakkında RDS'si olmadığı, radyosunun TR'de uyumlu olmadığı gibi yorumlar gördüm sağda solda.
    Bunlar ne derece doğrudur?

2- PİONEER DEH-P7750MP modelini 400 YTL'ye buldum. İkinci el 1 ay kullanılmış. Fiyat hakkındaki yorumlarınız nedir.

3- Başka bilgileriniz ve tecrübeleriniz ya da önereceğiniz başka modeller varsa sevinirim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 16 Ağustos 2006; 19:41:08 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer DEH-P7750MP: Otomobil Ses Sistemi Deneyiminizi Yükseltin

Pioneer DEH-P7750MP, üstün ses kalitesi ve çok yönlü özellikleriyle otomobil ses sisteminizi bir üst seviyeye taşımak için tasarlanmıştır. Bu gelişmiş ana ünite, müzik dinleme deneyiminizi dönüştürmek için aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli özelliklerle doludur:

• Yüksek Çözünürlüklü Ses Desteği: FLAC, WAV ve AIFF gibi yüksek çözünürlüklü ses formatlarını destekleyerek olağanüstü bir ses netliği ve detayı sunar.

• Dahili Bluetooth Bağlantısı: Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kablosuz olarak bağlayın ve eller serbest görüşmelerin, müzik akışının ve daha fazlasının keyfini çıkarın.

• Apple CarPlay ve Android Auto Uyumlu: En sevdiğiniz uygulamaları doğrudan Pioneer DEH-P7750MP'niz üzerinden zahmetsizce kontrol edin ve müzik çalın, navigasyon kullanın ve mesaj gönderin.

• 13 Bantlı Grafik Ekolayzır: Müzik tercihlerinize uyacak şekilde ses profilinizi özelleştirerek kişiselleştirilmiş bir dinleme deneyimi yaratın.

• Çoklu Hoparlör Çıkışları: Çeşitli hoparlör yapılandırmalarına destek vererek, otomobilinizde güçlü ve dengeli bir ses sistemi oluşturmanızı sağlar.

Pioneer DEH-P7750MP, gelişmiş özellikleri ve etkileyici ses kalitesiyle, günlük yolculuklarınızı eğlenceli ve sürükleyici bir deneyime dönüştürecektir. İster bir müzik tutkunu ister sadece yolda harika sesin tadını çıkarmak isteyin, Pioneer DEH-P7750MP otomobil ses sistemi ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçim olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunlarda resimler:

Teknik Özellikler :

Specifications:
    Dot-matrix Organic EL display
    CD-R/RW playback
    MP3 playback with ID3 Tag
    WMA (Windows Media Audio) playback with WMA Tag
    iTunes AAC*** playback**
    WAV file playback*
    iPod** adaptor ready
    BMX (Bitmetric Equalizer)
    EEQ
    5-mode preset equalizer
    1-mode custom preset equalizer
    3-band parametric equalizer
    SFEQ (Sound Focus Equalizer)
    EQ-EX
    2-way crossover: HPF/LPF
    3-mode selectable loudness
    ASL (Auto Sound Levelizer)
    Rotary commander
    Direct Sub Drive
    3 RCA preouts: selectable (front + rear + subwoofer/front + rear + non-fading)
    Level indicator
    Supertuner IIID+
    Multi-CD control

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 15 Ağustos 2006; 15:37:39 >

• ben kullandım ama 4 ay sonra değiştirim,bass ayarı kötü.sana clarionu tavsiye ederim modeli fark etmez
  • Sağol arkadaşım.

Peki RDS'si varmıydı yokmuydu acaba? Radyosunda TR'ye uyumsuzluk gibi bir sorunu varmıydı.

Clarion tavsiye etmişsin, haklısın güzel cihazlar ama heryerde satılmıyor, bulmak zor biraz.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 16 Ağustos 2006; 9:42:34 >
  • Ben 3 aydır kullanıyorum canavar gibi alet amerikadan getirttim. Bas ayarında falanda problem yok.Radyolarda çekiyor
  • Sağolun arkadaşlar ama gerek kalmadı. Bu akşam üzeri çok uygun fiyata 4850 aldım.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • kaça aldın bendede 7750 var süper teyp
  • 4850'yi 300 YTL 5 taksit'e aldım.

7750 de çok hoşuma gitmişti ama bu da bütceye uygun geldi o yüzden atladım hemen.
  • 7750 tuning sektöründe ana ünite konusunda 1 numaradır nasıl oluyorda begenilmiyor valla anlamadım 4850 modeli hakkında bilgim yok ama pioneerdir yeterdir ben olsam 7750
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

4850'yi 300 YTL 5 taksit'e aldım.

7750 de çok hoşuma gitmişti ama bu da bütceye uygun geldi o yüzden atladım hemen.
  • Şuan bende. Pioneer 7750 ana ünite pioneer 6965 V3 1 takım 6975s 1 takım amfi jbl gto 1100 var gayet güzel çalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.