Şimdi Ara

Pioneer dvd writer yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pioneer marka dvd writer arıyorum türkiyede tek bir sitede bile bulamadım. nec marka(3550) bi gerzek writerim var.Bende laptopta pioneer marka dvdwirter var ve maşallahı var her cd yi yi okur yazar bende almışken pioneer alayım diyorum ama bulamıyorum yoksa LG alacaz gibi gözüküyor.

• bende yaklaşık 6-7 senedir pioneer kullanıyorum.cidden okuyamadığı cd-dvd olmadı şimdiye kadar.uzun bir süre önce üretimi durdu maalesef.2.el bölümünde bulabilirsin belki.ordan bi araştırmanı öneririm.tam emin değilim ama artık asusu pioneer'ın ürettiğini okudum sanki bi ara nette.olmadı o konuyu bir araştır.

kesinlikle pioneer derim bende.
  • bende de pioneer dvd rom var 5.5 yıllık.
    zamanında pioneer dvd rw aradım bulamamıştım onun yerine nu marka almıştım
    eğer sende bulamazsan lg al bak keyfine
  • asus u tavsiye ederim lg den daha iyidir ve sorunsuzdur
  • Philips'leri de düşünebilirsiniz. Nec 3550 büyük olasılıkla okumak için hızlanırken hem geç kalıyor hem epey gürültülü çıkartıyordur, 2412 ve 1660 modellerini kullanıyorum, ikisi de gerçekten sessiz sayılır, okuma konusunda da iyiler gerçekten.
  • samsung da düşünebilirsin...
  • pioneer ların üretimi durmadı yurtdışında hala en çok satan dvd yazıcılardandır.

şuan 115 dbk sı çok satıyor. Türkiyeye ithalatçısı multimedya uzun zamandır getirmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski eskide kalmıştır, hepsi aynı zaten, fiyatlar da ucuz ben liteon kullanıyorum çok da memnunum. Ama alma diyeceğim bir marka var, cd yi icat etmiş olsa philips!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.