Şimdi Ara

Pioneer Gm-5100T bass anfisi bass sesi kesiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gollatr

Hocam siz napıyosunuz ya? Mono amfiye 3 tane subwoofer bağlamışsınız sonra kesme yapıyor diyosunuz. Size çok mu Anormal geldi kesme yapması? GM6500F e de 2 tane subwoofer mı bağladınız şimdi? Hayran kaldım zekanıza

Vallahi hocam çok güzel çalışıyor şuan kesme yok ses net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sizce GM6500F 2 tane subwoofer ı kaldırabılır mı? Yani tam besleyebılır mı? Tabiikide besleyemez
  • quote:

Peki sizce GM6500F 2 tane subwoofer ı kaldırabılır mı? Yani tam besleyebılır mı? Tabiikide besleyemez

Bende yemez diye düşünmüştüm. 307f leri köprü bağladım. Güzel bir gaint ayarı yapıp bass anfisinden 310s4 ün gaintini yükselttim. Seviye 55 te ses ve bass net du. Tabi şuan 30/35 i geçmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo100

quote:

Peki sizce GM6500F 2 tane subwoofer ı kaldırabılır mı? Yani tam besleyebılır mı? Tabiikide besleyemez

Bende yemez diye düşünmüştüm. 307f leri köprü bağladım. Güzel bir gaint ayarı yapıp bass anfisinden 310s4 ün gaintini yükselttim. Seviye 55 te ses ve bass net du. Tabi şuan 30/35 i geçmiyorum.

kucagina aldigin bsyi yuruyerek giderken zamanla kucaginda agirlasmasi gibi bsy bu senin yaptigin ilkten yer gibi gorunur zamanla yuksek guc ve yuklenmeden dolayi anfinin cikislari vs devreleri yavas yavas cokecektir cok isinmasi icindeki silikonlarin erimesini sagladiktan sonra calismasi guclesir. pc anakartinin silikonlari eridiginde pcnin zamanla yavaslamasi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

quote:

Orijinalden alıntı: cemo100

quote:

kucagina aldigin bsyi yuruyerek giderken zamanla kucaginda agirlasmasi gibi bsy bu senin yaptigin ilkten yer gibi gorunur zamanla yuksek guc ve yuklenmeden dolayi anfinin cikislari vs devreleri yavas yavas cokecektir cok isinmasi icindeki silikonlarin erimesini sagladiktan sonra calismasi guclesir. pc anakartinin silikonlari eridiginde pcnin zamanla yavaslamasi gibi

Haklısın. Katılıyorum. Zaten 3. Bass anfisini ayarladım Piooner gm-x802 310s4 ü buna taşıyıp 307fleri 5100tye aktaracağım. Vakit bulduğumda :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.