Şimdi Ara

PIONEER HTP-071 DTS 5.1 DIGITAL SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PIONEER HTP-071 DTS 5.1 DIGITAL SES SİSTEMİ
     PIONEER HTP-071 DTS 5.1 DIGITAL SES SİSTEMİ

Ürün faturası , aksesuarları eksiksiz teslim edilecektir.
    Kozmetik olarak kırık çıkık sıkıntısı yoktur, evde kullanıyoruz neticede, ara sıra tozunu alıp siliyorum bez ile.

1 yıldan fazla garantisi olduğu biliyorum. Aynı anda 4 hdmi bağlayıp , uydu - konsol - tv - ARC özelliği ile MKV film oynatmayı tek tuş ile gerçekleştirebilirsiniz.

Alacak olan arkadaş evimden görerek deneyerek test edebilirim, İzmir Basın Sitesi tarafında oturuyorum.

Şehır dışı için kargo karşılamam ama yardımcı olmaya çalışırım şirket üzerinden. İzmir içi sizin evinize birlikte nakil ve kurulum işlemini birlikte yapabiliriz. Ulaşımı ben sağlarım.

Fiyat : 499 TL'dir, taksit imkanı komisyonu ödemeniz kaydı ile vardır, alışveriş yaptığınız sistemden halledebiliriz.

Şuan en ucuz bulabileceğiniz yerler, ürün Türkiye'de artık satılmıyor bildiğim kadarıyla.
    http://www.akakce.com/ses-sistemi/en-ucuz-pioneer-htp-071-fiyati,977800.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.