Şimdi Ara

Pioneer MHV-1400 e 4 adet hoparlör yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uno Hobby arabama ufak yollu fakat kaliteli bir ses sistemi yapmaya karar verdim. İsteğim 4 adet hoparlör şimdilik. Kısmetse onumuzdeki aylarda da bir amfi bağlayacağım. Ama kafamı karıştıran bazı noktalar var onlarıda bu işten anlayan arkadaşlara bir sormak istedim.

Bilindiği gibi MHV-1400'ün 4x50W cıkışı var benim aklımda ise ön taraftakilere 180W/30Wrms arkalarada 400W/40Wrms lik hoparlorler koymak. Suan butcem uygun olmadığı için amfi alamiyorum hemen ama onuda alacağım. Şimdi sorularıma geçiyorum :) Bu arada ön hoparlörler 10 cm.

Böyle bir sistem olsa cızırtı olur mu?
    Nasıl olsa amfi bağlayacağım sonra da olsa, arka hoparörleri daha güçlü mü alsam?
    Amacım ağır bass cıkan bi sistem degil o yüzden subwoofer bağlamayacağım fakat kalitesiz bass da istemiyorum orta karar bişeyler olsun, amfi olarak ne önerebilirsiniz?
    Hoparlör olarak önler 10cm arkalarada 6x9inch olanlardan bi tavsiyeniz var mı? (bütcem 150tl civarı)

Şimdiden çok teşekkürler :)

• Amfisiz cızırtısız veya kalitesiz ses alabilmek fazla mümkün olmuyor ama yinede ana ünitenizi pioner veya alpine gibi kaliteli markalardan alıp aynı hoparlörlerle bi kombinasyon yaparsanız tatmin edici ses alırsınız..
  • Merhaba

Arkadaşlar bende pioner 1400 cihazı aldım.Görüntüsü,kullanımı,perfonmansı gayet güzel.

bunun ile beraber 2 takım oval kolon almak istiyorum.

ROADSTAR RDH694 kullanan varmı ? bu ürünün performansı nasıldır ?

kolay gelsin.
  • Bulaşma derim arkadaşım çöpe atarsın paranı.
  • peki ekonomik öneriniz varmı ?
  • pioner 6973i bulabilirsen sıfır güzel olur. Daha önce kullanmıştım çok güzel sesi vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.