Şimdi Ara

PIONEER mı JVC mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SONY EN İYİSİ SONRA PİONER JVC CAMERAM VAR İLLET ETTİM
  • ArkadaşLAR Bende pıoneer deh-2020 var çalındı sonra jvc kd-g335 aldm iyiki almısım pıoneer jvc nin yanında hiç bsi kalmaya kesinlikle jvc
  • sony mi pioneeer mi diye sorsak peki?
  • Ben eski aracıma taktırırken yetkili bir işletmede bütün markalar olmasına rağmen Pioneer yoktu. Neden olmadığını sorduğumda, Pioneer eskisi gibi değil, çakmaları dolu, garantileri düzgün değil vs diyordu. Elinde 2 el vardı bir tane istiyorsan takayım diyordu. Bende Jvc taktırdım + 2 oval hoparlör. Tabiki memnun kaldım ancak rds olmaması can sıkıcı bir nokta idi. Usb destekli ama rds yok. Satıcı dediki, rds performansı engelliyor vs demişti yanlış hatırlamıyorsam. Hadi satıcıyı geçtik. Koca firma neden rds yapmamış ürüne orası ayrı bir mevzu..
  • Sony Nın Yeni Modelleri Güzel pıoneer bnce o kadar iyi deqil 6250 den yüksek modelleri iyi Ama Sony'de arıza ypması olasılıklı arkadşımın vardı bazı cdleri okumuyo ( Bu Duruma Göre Pıoneer Dha İyi'dir Ama JVC Hepsinden İyidir)
  • ikiside kaliteli ürünler üreten markalardan fiyatları bence çok ucuz pioneerin loudu jvc nin woofer frekans kontrolü müthiş. bunun dışında nerdeyse aynı gibiler. ben olsam pioneer alırdım 1993 te aldığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 9 Nisan 2011; 11:34:19 >
  • JVC daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krouger_TT

bence JVC . çünkü japonlar her konuda cok dayanıklı ve ii mallar üretiyorlar . hemde JVc hep 24 bit de calısıyor. buda ses kalitesinde onemli bir nokta

pioneer de japon malıdır !
  • konuların tarihlerine dikkat edin arkadaşlar
  • s.a ben pıoner 4950 almayı dusunuyorum bı ınternet sıtesınde 150 tl sıfırını buldum ama sonu 50 ıle bıtenlerın yurt dısından garantısız olarak geldıgını duydum pekı bu garantısız urunler yanı yurt dısından getırılenlerın ses cıkıslarında yanı kalıte bakımından aralarında fark varmı yoksa turkıyedekı pıoner serılerıyle aynı kalıtedemı sadece garantısımı olmuyo bu urunlerın yardımcı olursanız sevınırım aslında bana 150 ıle 180 tl arasında usb veya aux gırıslerınden bırı olmak kaydıyla cd calar teyıp almayı dusunuyorum ıkıncı elde olabılır ama temız olmak sartıyla bu fıyatlarda pıoner marka alabılecegım teyıpler nelerdır biligisi olanların cevaplarını beklıyorum
  • Pioneer
  • quote:

Orijinalden alıntı: parola--53

s.a ben pıoner 4950 almayı dusunuyorum bı ınternet sıtesınde 150 tl sıfırını buldum ama sonu 50 ıle bıtenlerın yurt dısından garantısız olarak geldıgını duydum pekı bu garantısız urunler yanı yurt dısından getırılenlerın ses cıkıslarında yanı kalıte bakımından aralarında fark varmı yoksa turkıyedekı pıoner serılerıyle aynı kalıtedemı sadece garantısımı olmuyo bu urunlerın yardımcı olursanız sevınırım aslında bana 150 ıle 180 tl arasında usb veya aux gırıslerınden bırı olmak kaydıyla cd calar teyıp almayı dusunuyorum ıkıncı elde olabılır ama temız olmak sartıyla bu fıyatlarda pıoner marka alabılecegım teyıpler nelerdır biligisi olanların cevaplarını beklıyorum

Benim denemelerimde ( deh 5050, 4250 sd, 1900R ve 4700 kullandım) 50 li modellerin ses kalitesi normal serilere göre daha vasat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.