Şimdi Ara

pioneer sc lx 83'ün uzaktan kumandası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lx83'ün uzaktan kumandasını arıyorum, nette aradım fakat bulamadım, satan veya satılan yeri bilen var mı?

• bulamazsan eğer ya da pahalıysa fiyatı 150-200tl civarı logitech harmony al.ben öyle kullanıyorum,hem diğer cihazlarıda kumanda edersin
  • teşekkür ederim, pioneer kumandası var, ama lx83e ait değil, bende ilave olarak philips sru8015 akıllı kumanda da var, fakat benim aradığım lx83'e ait orjinal kumanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 30 Mart 2013; 18:29:43 >
  • Pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm bana ise gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

pm bana ise gelmedi

Bu kez kesin gönderdim

• http://www.superfi.co.uk/p-3175-pioneer-curf100-radio-frequency-remote-control.aspx

Daha ucuza satan yok. Satanlarda da stok yok. Üretimden kalktı bu kumanda.

Fiyatından ötürü 60 Pound'da vergisi var. Toplamda 420 Pound + Kargo karşılığında getirtebilinir.

1 x kumanda
    1 x alıcı
    2 x IR Blaster'dan oluşan bir set. Kumanda tek başına işe yaramaz.

Cihazın ismi: Pioneer CU RF100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 2 Nisan 2013; 11:37:58 >
  • sadece kumandayı buldum, acaba rf alıcı olmadan neden işe yaramaz?? rf'de var ama gerek yoktur diye istemedim
  • quote:

sadece kumandayı buldum, acaba rf alıcı olmadan neden işe yaramaz?? rf'de var ama gerek yoktur diye istemedim

Bende RF alıcı var başka marka uyarsa göndereyim alıcı ara bağlantı kablosu vs...
  • uyar mı acaba? bu konuda hiç bilgim yok? bilgisi olan paylaşırsa ona göre yol çizerdik
  • Logitech marka kumandayı alacağınız arkadaşa sorun olur derse gönderirim
  • Superfi de satan vardı
  • Rf alicisi olmazsa kumanda normal bir kizilotesi kumandadan farksiz olur.

Ama iki yonlu rf alicisi olursa:
    - en arka odadan bile ceker.
    - avr'nin ekraninda ne yaziyorsa birebir kumandadan gorebilirsiniz. Heleki benm gibi gozluk kullanan biriyseniz, hic gozlugu takmadan kumandadaki ekrandan tum ayarlar yapilir.
    - usb bellegi avr'ye takip arka odadan dilediginiz gibi muzik secip dinlersiniz. Ya da arka odaya gecip zone 2 bolgeyi avr'nin yanina gitmeden kontrol edersiniz.
    - baska odadan digiturk, blu ray player, stereo, tv'nizi kontrol edebilirsiniz. Kapatip acabilirsiniz.

Yani baska odadan veya battaniyenizin altindan tum cihazlariniz kontrol etmek ve kumandanin ekranini avr'nin ekrani olarak kullanabilmek icin rf alicisi ve ir blaster'lari da almaniz gerek. Yoksa bu kumandanin duz kizilotesi kumandadan bir farki kalmaz.

Linkteki urun set halinde. Kumanda tek basina 200 pound, alici 200 pound, 2 ir blaster 40 pound idi bir yerde. Paket olarak daha ucuza geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Logitech marka kumandayı alacağınız arkadaşa sorun olur derse gönderirim

hocam logitech marka kumanda almadım, lx83'ün kendi kumandasını aldım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Rf alicisi olmazsa kumanda normal bir kizilotesi kumandadan farksiz olur.

Ama iki yonlu rf alicisi olursa:
    - en arka odadan bile ceker.
    - avr'nin ekraninda ne yaziyorsa birebir kumandadan gorebilirsiniz. Heleki benm gibi gozluk kullanan biriyseniz, hic gozlugu takmadan kumandadaki ekrandan tum ayarlar yapilir.
    - usb bellegi avr'ye takip arka odadan dilediginiz gibi muzik secip dinlersiniz. Ya da arka odaya gecip zone 2 bolgeyi avr'nin yanina gitmeden kontrol edersiniz.
    - baska odadan digiturk, blu ray player, stereo, tv'nizi kontrol edebilirsiniz. Kapatip acabilirsiniz.

Yani baska odadan veya battaniyenizin altindan tum cihazlariniz kontrol etmek ve kumandanin ekranini avr'nin ekrani olarak kullanabilmek icin rf alicisi ve ir blaster'lari da almaniz gerek. Yoksa bu kumandanin duz kizilotesi kumandadan bir farki kalmaz.

Linkteki urun set halinde. Kumanda tek basina 200 pound, alici 200 pound, 2 ir blaster 40 pound idi bir yerde. Paket olarak daha ucuza geliyor.

teşekkür ederim, bu haliyle sadece kumanda işimi görür, diğer odalardan takip etmeyi düşünmüyorum :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Logitech marka kumandayı alacağınız arkadaşa sorun olur derse gönderirim

hocam logitech marka kumanda almadım, lx83'ün kendi kumandasını aldım,

Biliyorum bendeki ürünün markasından bahsetmiştim neyse....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.