arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..başlıkta belirttiğim gibi iki kulaklık arasında kararsız kaldım ve sizlerin bu konuda görüşlerinizden faydalanmak istedim..AKG K420 hakkında az çok bilgim var fakat pioneer se-mj551t-h hakkında hiç bilgim yok..bütün siteleri araştırmama rağmen bu kulaklık hakkında en ufak bir bilgiye ulaşamadım..pioneer in sitesinde gördüm ve Türkiye de d&r da satıldığını öğrendim..fiyatı 160 tl..özellikleri ise;
Tamamen Kapalı Dinamik Kulaklık Frekans Tepkisi 8 - 28.000 Hz Empedans 32 Ω Maksimum Giriş Gücü 1500 mW Hassasiyet 105 dB Sürücü Ünitesi Çapı 40 mm Plug 3.5 mm 4P mini fiş (altın kaplama) Kablo uzunluğu 1,2 m Özellikler iPhone için Cevapla / Bitir Butonu (3G/3GS/4) In-line mikrofon Aksesuarlar • Beyaz kulak pedi x2 • Saklama çantası Ağırlık (kablo hariç) 220 g
empedansının düşük olması ve frekans aralığının yüksek olması beni etkiledi.....
AKG K420 ise;
Frekans Aralığı 13Hz - 27kHz Maksimum Giriş Gücü 30 mW Giriş Empedansı 32 Ohms Duyarlılık 125 dB SPL/V Kablo Uzunluğu 1 metre Bağlantı Şekli Sert altın kaplama jak Ağırlık 105 gram
bunun ise hem frekans hem empedans hem de desibeli etkiledi..ayrıca fiyatıda daha düşük..120-140tl arası değişiyor..
sonuç olarak pioneer her gece rüyamda ama sizin yorumlarınızı almadan son kararı vermeyeceğim..yardımcı olursanız çok sevinirim:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme