Bildirim
PIONEER TS 6903İ 350W KOLON YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle hayırlı olsun.kolonların nominal cıkıs gücü 80W.Bi zararı olmaz ancak kolonlarından verim alamassın yarı gücünde anca calısırlar. -
teyp in çıkıs direnci kaç ohm eğer 4 ohm sa sorun olmaz -
kardeş kolonlar teyipte hiç bi sorun çıkarmaz teyip ne veriyosa onu çalarlar sadece orta seviye bi anfide daha güzel ses alırsın ama gainini çok açarlarsa tiz mid yanar iyi günler. -
TEYP NAVİTECH 6200 DSU FAZLA BİLGİM YOK 4 ÇIKIŞ 50 W OLDUĞU :) TAVSİYE EDECEĞİNİZ Bİ AMFİ VARMI ARASTIRAYIM BİLGİLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR... -
geçici olarak teypte kullanın sorun teşkil etmez, amfi alma imkanınız varsa, 1 çift 6903 için jbl 75.2 çok güzel olur. -
206 arabama ucuz yollu güzel ses veren ön ve arka kapı hoparlörleri ve cd çalar tavsiye edebilirmisiniz..? Çok yüksek seste müzik dinlemiyorum ama ses kaliteside ortalama bişiler olsun bası falan hissettirsin kendisini.. -
206.nın kapılarına kaç cm hoparlör takılıyor onu belirleyin bir benim bütçem bu dinlediğim müzik bu şeklinde yeni bir konu açın yardımcı olalım -
kardeş navitech teypler zaten 50 watt çıkışı bile veremez hoparlörleri teyipte dinle anfiye boş yere para verme ne teyibin çıkışı yanar nede hoparlörün çıkışı o teyiple anfidende tat alamazsın illa anfide bağlatmak istersen ana ünite çok önemli pioneer,alpine, gibi markalardan birini alki anfinin rca çıkışına ne kadar güçlü ve temiz ses giderse anfide sana o kadar güç verir o teyiple kolonlar dinle anfiye hiç girme iyi günler. -
bence de şu anda direk bağla gitsin. he beni tatmi etmiyor bu ses diyorsan o zaman teyp değişir sonra bir takım compenent alırsın ayrıca pioneer ve compenentler için bir de amfi tabii ki. bütçe ayıramam diyorsan hiç girme amfiye falan -
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜLR BAĞLADIM NORMAL İDARE EDİYO AMA ARASTIRMALARIMA BAKARAK UCUZ AMFİ ALPİNE BULDUM 4X250 TOPLAM 1000 WATT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM Bİ PROBLEM OLUR MU SAYGILAR. -
buldugunuz ALPIN olmasın ıyı arastırın ucuz yollu olacaksa jameson harward gıbı markalar alpın den ıyıdır -
eyvallah kardes bende baktım alpin farklı alpine farklıymıs bende alpine olan sanmısım :) düşünüyorum ne kadar uygun diye meğer çok farkvarmıs arada -
hatta öneriniz varsa fazla pahalı olmamak sartı ile öneriniz nelerdir teşekkürler 350 w pioneer iki kolon bağlayacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: brevity
öncelikle hayırlı olsun.kolonların nominal cıkıs gücü 80W.Bi zararı olmaz ancak kolonlarından verim alamassın yarı gücünde anca calısırlar.
Katılıyorum amfisiz bir ts-a6903i kullanıcısı olarak veim alamıyorum ana ünitem 4047um olduğu halde :) Amfii diye bağırıyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: loading__
quote:
Orijinalden alıntı: brevity
öncelikle hayırlı olsun.kolonların nominal cıkıs gücü 80W.Bi zararı olmaz ancak kolonlarından verim alamassın yarı gücünde anca calısırlar.
Katılıyorum amfisiz bir ts-a6903i kullanıcısı olarak veim alamıyorum ana ünitem 4047um olduğu halde :) Amfii diye bağırıyor :)
Arkadaşlar bir çift daha ts-a6903i alıcam JBL gt5 a604 4 kanal işimi görürmü -
arkadaslar bende pioneer deh 2350ub bi teyp aldım ama kolon anfi woofer vs ne alacağım konusunda hiç bi bilgim yok bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmıdır? bu teype anfi almak gerekirmi? güzel baslı bi sistem istiyorum ama teyp yeterli olurmu bilmiyorum. arabanın kendi hoparlorleri çok tırt geldi bu teypi taktıktan sonra. çok yetersiz kaldılar. ayrı bi konu açtım ama fazla ilgilenen olmadı. belki burdan birileri yardım edebilir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X